1,5 éves kutyám ürüléket eszik. Mi lehet az oka? (Bővebb lent. )
Hát, ezt innen látatlanban nehéz megmondani.
Talán több tápanyagra lenne szüksége. Az is lehet, hogy szimplán éhes. Növelni kell a kajaadagját.
Miket adtok neki nyersen?
Kellene vitamindús-barf "receptet-összeállítást" keresni, mert tuti hogy vitaminhiánya van. Esetleg lehetne neki vitaminokat is adni, vannak multivitaminok a kutyának is, megéri az árát. Béres vitaminban van kutyának való pl. De orvost is megkérdezhetsz, ő többet tud mondani (telefonon elég szerintem).De a mi kutyánk vitaminhiányos volt Royal Canin mellett, és úgy tértünk át Acana Ranch Landra (fogalmam sincs jól írtam-e le:D) meg vitaminokat is kap néha :)
Kanapé kutya, panelban lakunk :)
Az a baj, h ha tobbet kap nagyon el kezd hizni..
(mindenkinek megy a zold kezecske)
Semmikor maskor nem eszik uruleket csak ebben az idoben, ahogy jon a hideg. Tavasz, nyar, osz ele, tel vegen sose. Itt szerintem nem rossz szokasrol van szo.
Holnap megyunk a tengerimalacommal varratszedesre majd megkerdezem a dokit, h tud-e valamit mondani latatlanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!