Szerintetek jó név az egy lánykutyának hogy Bel Ami (jó barát)?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 16:38
1/7 anonim válasza:
Szerintem elég furcsa, meg mindenkinek magyarázkodhatsz, majd, hogy mi az a "belami".
2/7 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy ez a szó inkább csajozós szépfiúra utal. Neten is olvastam meg kutyás névkönyvben voltak ilyen típusok szerint rendszerezve és ott is ez volt.
3/7 anonim válasza:
Voltak törzskönyvezett kiskutyáim. A lányok a "bella", a fiúk értelemszerűen a "bell" előnevet kapták. Pld. "Boccanegra bella Grácia" /első a kennel neve volt/ Nőivarúnak nem illik a fiúnak való nevet adni.
4/7 anonim válasza:
nekem nem jön be, de pl. a Bell nagyon:)
5/7 anonim válasza:
Bel Ami a francia iró Maupassant egyik művének címe. Egy nőcsábász férfi beceneve, utal a külsejére és belsejére, vonzó, sármos, férfias, gaz csábító, az eredeti "jó barát" jelentéshez nincs sok köze, és lány kutyának nem igazán való.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most h így átgondoltam igazatok van! Sophie lesz a neve! :D
2010. márc. 25. 15:11
7/7 anonim válasza:
22:13 vagyok, a Sophie nagyon szép név!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!