Állatmenhelyen milyen táppal etetnek? Úgy értem márkára.
szia,nem tudom megvetted-e már,de junior tápnak szoktak legjobban örülni,mert abból keveset szoktak kapni(de persze,ha felnőttet veszel akkor sem küldenek el)
Mindennek nagyon örülnek.A juniort azért mondom,mert mi is vittünk nemrég nekik,és mondta,h erre van a legnagyobb szükségük,mivel ugye a kicsiket nem etethetik akármivel
AMúgy extra tipp,hogy próbáld meg,hátha van honlapjuk,és ott fel szokták tüntetni,hogy mire van szükségük.
Huh, erre nem is gondoltam, de végülis tök logikus!
Köszi a tippeket!
takarítószerszámok, tisztítószerek,
etető és itatóedények,
műanyag vödrök, nagyobb ételszállító hordók
kutyaházak,
pórázok, nyakörvek,
száraztáp,
stb.
Bármilyen tápnak örülnek, semmit sem utasíthatnak vissza. A minőségi tápot talán 1 vagy 2 menhely engedheti meg magának az országban, vagy azok a menhelyek, akiknek sikerült szerződést kötniük állat áruházzal (pl. Fressnapf) vagy jó minőségű tápot forgalmazó céggel.
Amúgy mehet még tészta, rizs, száraz kenyér, konzerv, JUNIORT TÁP (!!!), pokróc, törülköző, kutyaház, póráz, hám, nyakörv, bolha, kullancs elleni készítmény, fésű, sampon, gyógyszerek, fertőtlenítő szerek (mind kutyára, pl. Betadine, aluminium spray, mind humán, pl. hyppo, Domestos), kötszerek, játékok, rágócsontok, finomságok, építőanyag (cserép, fa, rács, vaselemek -érdemes rákérdezni, hogy mi kell éppen).
Bármi hasznosat viszel, annak örülni fognak.
Ha nem lenne pénzed adományt vinni, akkor 1-1 kutya megsétáltatása, megszeretgetése, kifésülése, esetleg megfürdetése is éppúgy megteszi! :)
Nagyon rendes vagy, hogy így összefogaltad, köszönöm!
Utánanézek mi van itthon, mert ezek nekem nem létfontosságúak, nekik viszont nagyon-nagy szükségük lehet rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!