Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állatmenhelyen milyen táppal...

Állatmenhelyen milyen táppal etetnek? Úgy értem márkára.

Figyelt kérdés
Szeretnék vinni egy nagy zsák kutyakaját, de nincs pénzem Acana, meg ilyen kaliberű tápokra, viszont letolást sem szeretnék kapni, hogy milyen sz*r minőségűt vittem. Ők mivel etetnek? Tudom, hogy kevés pénzük van, de hátha pont azon vannak, hogyha másra nem, akkor legalább jó minőségű kaját adjanak a kutyáknak. Nem tudjátok?
2010. márc. 24. 13:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
:)
2010. márc. 24. 14:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

szia,nem tudom megvetted-e már,de junior tápnak szoktak legjobban örülni,mert abból keveset szoktak kapni(de persze,ha felnőttet veszel akkor sem küldenek el)

Mindennek nagyon örülnek.A juniort azért mondom,mert mi is vittünk nemrég nekik,és mondta,h erre van a legnagyobb szükségük,mivel ugye a kicsiket nem etethetik akármivel

AMúgy extra tipp,hogy próbáld meg,hátha van honlapjuk,és ott fel szokták tüntetni,hogy mire van szükségük.

2010. márc. 24. 14:39
 13/18 A kérdező kommentje:

Huh, erre nem is gondoltam, de végülis tök logikus!

Köszi a tippeket!

2010. márc. 24. 14:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

takarítószerszámok, tisztítószerek,

etető és itatóedények,

műanyag vödrök, nagyobb ételszállító hordók

kutyaházak,

pórázok, nyakörvek,

száraztáp,

stb.

2010. márc. 24. 15:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm menhelyen dolgozik, nekik semmi pénzük nincs tápra, csak amit adományként kapnak, azt adják. Nyáron hentesektől kapnak csontot, nyesedéket. Télen többnyire rizst, tésztát vesznek. Minden felajánlásnak nagyon örülnek. Lehet vinni tisztítószert, pokrócot, vödröket, bolha elleni port. Ha van időd vihetsz ki sétáltatni kutyákat, vagy megfésülni, ha van lehetőséged akkor fürdetni is esetleg.
2010. márc. 24. 15:36
 16/18 A kérdező kommentje:
utolsó: Ez melyik menhely? Budapesti? Vagy valahol a környékén? Úgy érzem nekik nagy szükségük lenne a segítségre.
2010. márc. 24. 15:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen tápnak örülnek, semmit sem utasíthatnak vissza. A minőségi tápot talán 1 vagy 2 menhely engedheti meg magának az országban, vagy azok a menhelyek, akiknek sikerült szerződést kötniük állat áruházzal (pl. Fressnapf) vagy jó minőségű tápot forgalmazó céggel.

Amúgy mehet még tészta, rizs, száraz kenyér, konzerv, JUNIORT TÁP (!!!), pokróc, törülköző, kutyaház, póráz, hám, nyakörv, bolha, kullancs elleni készítmény, fésű, sampon, gyógyszerek, fertőtlenítő szerek (mind kutyára, pl. Betadine, aluminium spray, mind humán, pl. hyppo, Domestos), kötszerek, játékok, rágócsontok, finomságok, építőanyag (cserép, fa, rács, vaselemek -érdemes rákérdezni, hogy mi kell éppen).

Bármi hasznosat viszel, annak örülni fognak.

Ha nem lenne pénzed adományt vinni, akkor 1-1 kutya megsétáltatása, megszeretgetése, kifésülése, esetleg megfürdetése is éppúgy megteszi! :)

2010. márc. 24. 15:51
 18/18 A kérdező kommentje:

Nagyon rendes vagy, hogy így összefogaltad, köszönöm!

Utánanézek mi van itthon, mert ezek nekem nem létfontosságúak, nekik viszont nagyon-nagy szükségük lehet rá!

2010. márc. 24. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!