Szuka kutya vemhességi tünet? Miért van ez?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt írják / mondják, hogy félidőnél, vagy félidő után a kutya emlői megnőnek. Nálunk viszont kb. most félidős a szukám (már ha tényleg sikerült a párzás, mivel nyáron nem jött össze ugyanezzal a kannal) és a hasa nőtt meg nagyon látványosan, az emlőin semmi változás. Sokat eszik, sokat pihen.Vajon akkor nem is vemhes, vagy lehet ilyen hogy félidőnél csak a hasa nő meg, az emlőin semmi ?2015. dec. 23. 19:54
1/10 anonim válasza:
Sose értettem, hogy nulla tudás mellett miért pároztatnak az emberek kutyát :/
2/10 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, köszönöm :)
2015. dec. 23. 20:04
3/10 anonim válasza:
Miért nem egy állatorvost kérdezel? Ha már pároztatod a kutyádat, vele kell megbeszélned a dolgokat, nem itt kérdezősködni, ugyanis itt nincsenek állatorvosok!
4/10 anonim válasza:
De ha már legalább nulla tudással rendelkezel, akkor miért nem olvasol utána, vagy kérdezel meg egy állatorvost?
5/10 A kérdező kommentje:
Mondom, a kérdés nem ez volt. Az oldal erre van nem ? Kérdezni...vagy világosítsatok fel ha rosszul tudom. Nem kérek oltogatókat, ha nem tudsz válaszolni a kérdésemre, ne írj...köszönöm!
2015. dec. 23. 20:07
6/10 anonim válasza:
Ez nem kioktatás! Ha a kutyád beteg, vagy ha pároztatod a kutyádat, el kell vinned az állatorvoshoz, ez alapvető dolog! Ide nem járnak állatorvosok, sőt, olyanok sem nagyon, akik szaporítják a kutyáikat.
7/10 A kérdező kommentje:
Figyelj. Feltettem egy kérdést ami most merült fel bennem...járunk állatorvoshoz, fel is teszem a kérdést következőleg, de kíváncsi voltam, hátha valaki itt is ért hozzá, és nem kioktatni akar. Egyébként akárhol olvasol utána mindenhol azt irja hogy az elmő kezd először növekedni, értelmezd és akkor ez is lejöhet a szöveg első mondatából.
2015. dec. 23. 20:12
8/10 anonim válasza:
Ha az a feltevésed, hogy nem sikerült a pároztatás és azért nem nő az emlője és valóban járnál állatorvoshoz, akkor 1 hónapos korában már készült volna egy ultrahang a kutyádról.
9/10 A kérdező kommentje:
havonta 1x járunk...előzőleg pároztatás előtt voltunk, most esedékes megint. Ha nem a kérdésre válaszolsz, kérlek szépen ne ide írj...nagyon szépen megköszönném, további szép estét, kellemes ünnepeket kívánok !
2015. dec. 23. 20:20
10/10 anonim válasza:
Én mesterségessel fedeztettem, a doki azt mondta épp időben vagyunk, az első tünetek közt volt a gyöngyház-szerű váladék ( ami a megtermékenyülés jele...) majd elkezdett nőni és vörösödni a melle. Egészen körülbelül a 25-28 napig amikor is onnantól már nem változott semmit a kutya. Nem lett vemhes de még csak áll vemhes sem. Kiderült, hogy van egy csúnya fertőzése ami ki lett kezelve, áprilisba megyünk újra a kanhoz, mostmár kikezelve, egészségesen. Szóval reménykedem, hogy most lesz! Majd írd meg, hogy lettek-e kölykök vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!