Mennyivel kevésbé depisek a kiskutyák a macskáknál?
Ezt honnan veszed a macskákról?
Egyszerre két kölyökkutyát beszerezni erősen nem ajánlott. A zangolszászok nevet is adtak a jelenségnek: littermate syndrome.
A kölyök macskáról onnan, hogy nagyon sokkal volt már tapasztalatom, olyannal is akit tesóval hoztunk.
Kutyát pedig miért akarnék kettőt? Olvastátok ezt valahol? Pont az a kérdésem,hogy egyedül is el vannak e?
Nem akarok kettő kölyköt o.O
Tapasztalat ide vagy oda, szerintem ez hülyeség a macskákról. Nekem is vannak tapasztalataim, egyik sem depizett még be mikor elkerültek otthonról.
A kutyák hisztisebbek az első pár napban, de mivel a családjuktól el lettek választva, ezért gyorsan ragaszkodni kezdenek a leendő gazdájukhoz.
Szerintem nem hülyeség, és nem is fogok egyedüli cicát hozni.
De még jó, hogy nem egy tényt mondtam, szerintem ez van,szerinted meg az..attól nem kell más álláspontját lehülyézni :)
(de az is lehet hogy valami csoda folytán felétek más gének vannak a macskákban ;) )
Akkor még egyszer: nem hogy jól elvan egyedül (de természetesen emberi társasággal) a kutyakölyök, kifejezetten ez az ajánlott. Nem értem, mi nem volt érthető abban, amit írtam, de így már rendben van?
Valószínűleg erősen alulszocializált kiscicákkal találkoztál, egyáltalán nem az a normális, hogy a kölyök az új helyen "depis", fúj, és nehéz beszoktatni.
Imádom ezeket a félreértéseket gyakorikérdéseken, látszik hogy nem ugyanaz mint élőben egy beszélgetés :/
Már az első válasz után megkaptam a választ a kérdésemre, nem mondtam hogy nem értettem meg! Én csak reagáltam a válaszokra,mint minden kérdésemnél szoktam :(
És köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!