Kutyának lehet adni emberi vitamint?
Első válaszolóval nem teljesen értek egyet.
Az én kutyámnak pl sima B1 vitamint írt fel a doki,szóval lehet,csak orvost kell róla kérdezni.
hello,én írtam a B1-et na szóval nekünk a doki a Lavettel együtt adta.Mára a Lavet elmaradt és egy másik szintén humán gyógyszert kap, a Milgammát,amiben többféle B vitamin van.A miénknek idegrendszeri problémái voltak/vannak,azért kell neki.
Szóval úgy látszik ez is olyan,mint a többi dolog az állat orvoslásban az egyik doki ezt mondja a másik meg azt...
Én szoktam oltatni a kutyáimat B vitaminnal, mert kullancs ellen ezt is bevetjük (+Kiltix+ fújós). Mivel csak 2 hétig tart a hatása, ezért a dokink írt fel tablettát is, sima humán gyógyszertárit, ha esetleg különösen kullancs veszélyes területre viszem őket, akkor adok nekik. Bár így drágább, mint a szuri.
C vitamint nagyon hidegben kapnak, ezt is humán gyógyszertárban vettem, doki ajánlásával.
A multivitaminokat ha kell, viszont csakis kutyákra kifejlesztettet veszek, de mivel prémium tápot kapnak, igazán nincs rá szükség. Télen szoktak párat kapni, most vettem én is Lavet-et, egész jó, ahhoz képest, hogy olcsó, és szeretik is. Régen öreg kutyámnak pedig senior vitamint adtam, nevére nem emlékszem, de jó sok volt egy dobozban, úgy 3ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!