Acana táp mellé szükséges valamilyen kiegészítő vitamint adni 5 hónapos nagy testű kölyök kutyának?
Miért?
Ha már nagyobb lesz a kutya ugy sem tudom Acanával etetni (kb. 1 éves koráig) Akkor arra gondoltam olcsóbb táp + valami kieg. Akkor az igy nem jó?
Miért nem tudod nagykorában is jó táppal etetni?
A felnőtt kutya kevesebbet eszik, mint egy kölyök.
Köszi a válaszokat!
Nem sajnálom a pénzt rá de 1kg kb 2napig elég és elég sűrűn kell venni! Én úgy tervezem 1éves koráig adom neki vagy ameddig a tárcám bírja. Na meg mindenki azt mondja hogy 1-1,5 éves koráig minőségi aztán olcsóbb! Ahogy az előttem lévő is írta. A zöld kagylóról még nem hallottam. Hol lehet beszerezni és mire jó?
GF600 a neve, zöldkagylókivonat és ízületekre való. Amíg a kutya növésben van nagyon hasznos, de utána sem árt.
De miért 1 kgosat veszel??
Nagyobb kiszerelésben olcsóbb. Én 18kgosat szoktam, az kb 2 hónapig elég.
Kilónként tényleg nagyon drága.
A kutyának egész életén keresztül szüksége van jó kajára.
Köszi a válaszokat!
Nem 1kg veszek hanem hogy meddig elég 1kg. Kimérősbe szoktam venni ill. zsákosat. Most ahogy nézegettem az acana-ba van Glükózamin és Kondroitin. Felnőtt korára Dog Chow fog kapni azért az se Tescos táp.
Kimérve is drága, mert rajta van az eladó haszna.Merre élsz?
A zöldkagylóból sokféle van a piacon. Árban is kb egyenlőek. GF-600, Luposan, SBH Arthrocare, stb.
A Dog Chow nem rossz táp annyira. De egy nagytestű kutya két évesen kész. Addig érdemesebb a jobbat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!