Magyarországon tenyésztenek Kangal kutyát?
Nemrég találkoztam itt Sopronban egy pasival aki tenyésztőnek vallja magát.
Ő az [link]
Köszi a válaszokat.
Első énis Soproni vagyok.
Nem akarok venni most,van egy Argentin Dogunk meg egy Boszton Terrierünk. Csak érdekel a fajta meg h itt lehet e venni rendes tenyésztőtöl.
Első vagyok.
Nekem nem volt szimpatikus a pasas. Kicsit sem. Olyan mindenki hülye csak én vagyok helikopter stílusban nyomja. Minden kutyafajtát leszól mondván, hogy neki az összessel van tapasztalata, de csak a a kangal az ász... Gyönyörű kutyafajta, de ha a világon ő egyedül foglalkozna velük, inkább más fajtát választanék...
Néztem a képeit. Nekem kép alapján se szimpatikus.
A Dogom mégcsak 2éves,a Terrier meg 12.
Ugyhogy egy jó darabig nem lessz ilyen,se más kutyánk. Sokat olvastam róla és tetszik is. De rendes tenyésztőtöl akarunk venni a férjemmel. Igaz a Boston Terrierünk szaporítótól van. De mem akarom öket sem támogatni,ugyhogy ha itt nincs rendes,törzskönyves Kangal,más kutyát választunk.
Ezt írja a wikipédia...
Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a török szaporítóktól, esetleg onnan kicsempészett kutyáktól származik az európai szaporítók állománya...
Bíztató. Nem?
Az érdekes.
Mennyiért adja őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!