Melyik kutyahámot válasszam? +link
melyik lenne a kutya szempontjából a legpraktikusabb?(közepes termetű,keverék kutyus,aki nagyon pörög)
Én a labradorommal kutyasuliba jártam, nagyon okos, megtanulta azt, hogy lábhoz, és még rengeteg vezényszót, de mivel "kanból van", ha szagot fog, vagy megbolondul, nem tudok vele mit kezdeni. A kérdező nem azt a kérdést tette fel, hogy szerintetek vegyek-e hámot, hanem azt, hogy milyen hámot vegyek. Vagyis már eldöntötte, a döntésben pedig szerintem csak akkor segítsük-vagy ne, akkor adjunk tanácsot, ha azt igényli is. Eleinte az én kutyámon is nyakörv volt, de az a kutyának sem jó, ha állandóan ott van valami a nyakában, idegesíti, irritálja, és leszorítja a szőrt. Persze itthon le is lehet venni, de sokkal barátságosabb a hám. Mellesleg a hámmal meg tudod fogni az egész kutya testét, főleg, ha kicsi kutyáról van szó...
(Aki a Julius K9-es hámot ajánlotta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!