Ideiglenesen, pár hónap, esetleg egy évre, el lehet valahol helyezni két kutyát? Nem ketrecben tartva?
Nézegettem, panzió kétezer/nap/kutya alatt nincs, inkább több.Szóval éves szinten ez horror. Mindenhol kennelben vannak.
Csak végszükség esetén, akkor is max. 1-2 hétre adnám ilyen helyekre a kutyámat. Akkor már inkább otthon, a megszokott helyükön, nem fognak stresszelni idegen helyen. Enni anyukád is biztos tud adni nekik. Nincs a környezetedben ismerős, aki heti 1-2szer megmozgatná őket? Esetleg hirdetést feladni, iskolásnak biztos jól jönne zsebpénznek.
Hidd el, akárhova vinnéd őket, rosszabbul járnának, mintha otthon maradnak. Mások is tartanak úgy kutyát, hogy kevés idejük van rá. Nem tökéletes, de akkor is sokkal megfelelőbb a kutyának, mint elcibálni és bezárni egy vadidegen helyre, vadidegen emberek és idegen kutyák közé.
Kertben, ha van meleg kutyaházuk, vannak játékaik, és rendesen vannak etetve-itatva, akkor semmi gondjuk nem lesz. De az utcában, ismerősök körében biztos vannak, akár gyerekek, akik heti 1-2 alkalommal szívességből vagy akár zsebpénzért elvinnék sétálni a kutyákat.
Szóval semmiképp ne rángasd el otthonról őket, ki fogják bírni, főleg, hogy ketten vannak, anyukád meg úgyis fogja szeretgetni őket, ha sétákra nem is lesz ideje, de erre biztosan.
KEdves 6-os: kezdjük ott, hogy te azzal indítottál, hogy : MI- ergo nem egyedül mentél ki. Én viszont egyedül fogok, és legjobb esetben ismerőshöz-rokonhoz-és képzeld, nem tudom vinni őket, akármennyire szeretném,de a terv az, hogy onnan olyan helyet keresek magamnak, ahová jöhetnek-sajnálom, hogy ennyire szar ember vagyok.
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, tényleg jobb lenne ha maradnának, csak nem voltam biztos abban, hogy mennyire "szenvedés" nekik. Benti kutyák amúgy, csak az egyikük van kizárva az udvarra, ha nincs itthon senki, de neki olyan kényelmes kutyaháza van, hogy az már túlzás.
Igaz, hogy én régóta ismerem az illetőt, akié a kutya, de mikor lent vagyok minden alkalommal küldök képet, meg videót róluk. Nem azért, hogy kipipáljam ,hogy na tényleg lentvoltam nem hazudtam, hanem mert neki is jó látni a kutyáját, hogy boldogan szaladgál.
Több ismerősöm kutyáját is kellett már sétáltatnom alkalomszerűen. Szerintem ismerősök között próbálkozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!