Miskolcon ápr.3-4ig megrendezésre kerülő kutyakiállításon az FCI II. fajtacsoport kb. hány órától lesz "porondon"?
Figyelt kérdés
Pontosan a bullmasztiff érdekelne. Egyik napra szeretnék lemenni, de nem tudom melyik nap éri meg inkább és hány órára. Soha nem voltam még kutyakiállításon.
Valami pontos programot tud valaki? Én sajnos itt nem találok: [link]
2010. márc. 23. 18:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem pontos program nem is lesz... Mármint ez a kiállításon szokott kiderülni, hogy mi a fajták sorrendje!
10-től kezdődik, ha jól gondolom a kiállítás.
2/7 anonim válasza:
A fajták bírálatai 9 vagy 10 kor szokott kezdődni, ekkor párhuzamosan folynak a különböző fajták bírálatai különböző ringekben. Ha a bullmasztiffok érdekelnek, akkor mikor kiérsz meg kell keresned a ringet, ahol bírálni fogják. A BIS általában 15 órakor kezdődik, ott a fajtagyőztes kutyák kerülnek csak felvezetésre, tehát max. 1 bullma. (és ha van bébi, kölyök, fiatal, veterán).
3/7 anonim válasza:
Mindkét nap lesznek bullmasztiffok. Érdemes kimenni a kiállításra, ha a fajtáról szeretnél érdeklődni, a tenyésztők, kutyatulajdonosok biztosan szívesen válaszolnak a kérdéseidre. A fajtabírálatok délelőtt 10 óra körül kezdődnek, onnantól találkozhatsz a kutyásokkal.
4/7 anonim válasza:
9re legalább menny oda! én is ott leszek, FCI 3-as fajtacsoporban egy csudaszép kan amstaffal, és mi általában 11-12 körül szoktunk sorra kerülni! egy kalappal
5/7 anonim válasza:
Érdemes kezdésre kimenni, mert nem tudni milyen sorrendben és hol kerülnek a fajták sorra. Elsőnek keresd meg a ringet, ahol a bullmasztiffok kerülnek sorra. Mindig kis táblára szokták kiírni mikor melyik fajta a soros. Ne vedd készpénznek az időpontokat, mert általában nem tudják tartani (Nem angolos pontosság van). A belépő 1000Ft körül szokott lenni látogatóknak. Amíg sorra kerül a kedvenc fajtád, addig nyugodtan nyúzzad a körülötted lévőket a kérdéseiddel. Vigyázz, mert itt tudod a legkönnyebben "elásni" magadat a tenyésztő előtt.
6/7 anonim válasza:
Inkább utána "nyúzd" őket kérdésekkel. Én szeretem az érdeklődőket, és mindig szívesen válaszolok, de mikor fésülök, figyeltetek, "hintőportól nem látok", akkor a kutyáimra szeretek összpontosítani. Ringbelépés előtt mindenki kicsit stresszes, ideges, utána megnyugszik, és van ideje normális, hosszú beszélgetésekre :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. márc. 24. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!