Mit kell csinálnia a kutyámnak/vagy nekem kutyakiállításon a bírák előtt?
Leginkább a tenyésztőjét kérdezd, ő az aki pontosan tudhatja, hogy a felvezetésnél mikre kell figyelni ennél a fajtánál.
Fontos, hogy ne féljen idegen kutyáktól, emberektől, és ne is legyen agresszív. Emellett hozzá kell szoktatni, hogy idegenek nézegetnek a szájába, a fülébe, és ha kan, a heréit is megtapogassák.
Egyébként menni kell egy kört, és utána úgy beállítani a kutyát, hogy szépen mutassa magát. Ennek a pontos hogyanját megtalálod, ha bírod a google-be a ringdresszúra kifejezést. Eleinte akár handler segítségét is kérheted, ha neked nem megy, de érdemes a tenyésztő és a handler segítségével felkészülni arra, hogy te is fel tudd vezetni a kutyát.
Egyébként meg lehet kérni valakit, hogy vezesse fel helyettem? (én ezt betegség miatt nem tudom megtenni)
Köszönöm az infókat, mindenképpen kilátogatok egy ilyen eseményre.
egyik nagypapa eredménye: HCH, HGCH, HJCH, R.BOG, 4X BOB, R.CACIB, 10X CAC, R.CAC, 3X HPJ
felhívom a tenyésztőt, mert nem tudom, hogy lehet-e rövidre vágott szőrrel vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!