Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya suli nélkül már nem...

Kutya suli nélkül már nem lehet kutyát nevelni?

Figyelt kérdés
Bárki bármilyen kérdést feltesz mindig csak kutyasuli, kutyaovi és ennyi. Még nem volt ilyen felkapott dolog addig senki nem nevelt kutyát?? Nincs tapasztalat?? Jó tanács?? Ennyivel el van intézve?
2015. dec. 14. 20:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
74%
Sokat lehet tanulni a farkasfalka viselkedéséből, vannak jó filmek és etológiai könyvek. Nekem segített a jó kapcsolat és a kommunikáció kialakításában. Ha eléred, hogy a kutyád felnéz rád sikeres kutyatartó leszel. Le kell menni kutyába:)
2015. dec. 16. 18:37
 22/23 anonim ***** válasza:

"Le kell menni kutyába."

Az előttem szóló utolsó megjegyzését nyugodtan veheted szó szerint is.

Menhelyes kutyám fülét farkát behúzta, ha kicsit felemeltem a hangom, de fogalma sem volt, hogy ezzel most mit akarok tőle. Így átváltottam a morgásra, amiből rögtön értett, majd később ezt már össze tudta kapcsolni a "nem" tiltószóval, mert hát mégiscsak, séta közben, emberek közelében nem szívesen morognék rá.

2015. dec. 16. 21:41
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. dec. 17. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!