Szerintetek melyik a szebb a sima szőrű Foxterrier vagy a drótszőrű?
Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 20:45
1/19 anonim válasza:
Nekem a drótos jobban tetszik. A simaszőrűnek túl nyúrga a feje szerintem.
2/19 anonim válasza:
nekünk keverék van. drót a simaszőrű keveréke. mind a kettő szebb, talán a drótszőrű nem fázik annyira télen
3/19 anonim válasza:
nekünk drótszőrű foxink van, és tényleg igaza van a második válaszolónak, mert a rövidszőrűt nem lehet kint hagyni télen, de a drótszőrű bírja. meg szerintem aranyosabb is :)
4/19 anonim válasza:
szerintem is egyértelműen a drótszörű a szebb és a strafabírobb
7/19 anonim válasza:
Szia! szerintem nagyon édi.elfogadnám szívesen.jól megkergetné a makkáimat az biztos.:-))
8/19 anonim válasza:
hát, a foxihoz nem sok köze van
inkább talán jack russel keverék .. de lehet foxikeverék is
ha irsz privit ajánlok kennelt, de várni kell náluk kiskutyára mert mostanában nem terveznek almot
9/19 anonim válasza:
Foxihoz nincs köze a képen látható kutyusnak de amúgy a rövid szőrüek jönnek be nekem!
10/19 A kérdező kommentje:
Ez nem foxi?? akkor mi?
láttam az apját anyját és a testvérit is és azok biztos hogy foxik
2010. márc. 23. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!