Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan fog kinézni egy Amstaff...

Hogyan fog kinézni egy Amstaff-kaukázusi keverék?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nekem van egy 5hónapos, és most úgynézki mint egy amstaff, de pici...:( nem tudom milyen gyorsan kéne nőnie? mekkorára?
2010. márc. 22. 18:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%

gg pontozzatok fel pls

valaki feltörte és minden marhaságot írt, én meg most szégyenkezek. amúgy nagyon szép a kutyus

2010. márc. 27. 08:27
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon szép kutyus, nagy kár hogy a legtöbb képen láncon van, koszban! Egy ilyen keveréknél pedig különösen fontos lenne a családközpontú tartás, láncMENTESEN!
2010. márc. 27. 09:27
 13/18 anonim válasza:
mint egy nagy állat
2010. márc. 27. 11:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Üdv

Én nem vaok annyira oda a staff jellegű kutyákért de a tied egész szép.

Szerintem a fotók alapján közép nagy termetű lessz(inkább astaffira hasonlít a teste).

Sok sikert hozzá.

2010. márc. 27. 18:23
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen.. lánconvolt amikor fényképeztem... mert nem marad nyugton h lefényképezzem.. jah és nagyokos.. nem koszban van hanem sárban, és ez elkerülhetetlen mivel esik az eső..(nállunk legalábbis.. és amikor esik sár lesz és azt horta oda de ne zavarjon.)
2010. márc. 27. 23:12
 16/18 A kérdező kommentje:
jah és amúgy kb 2vagy 3képen van láncon te madár..
2010. márc. 27. 23:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy koszban van? Egyáltaláb nincs koszban,talán fel kellett volna mosnia az udvart a kérdezőnek? Vagy mit kell itt közözködni?? Van háza is,súlya is jó,nem úgy néz ki,mintha rosszul lenne tartva... Első voltam.
2010. márc. 28. 19:25
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.. igaza van az előttem szólónak
2010. márc. 29. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!