Ki hogyan készül fel (készíti fel a kutyáit) a szilveszterre, és a tüzijátékokra?
Én szimplán beengedem őket, és bwnt elvannak. (Mondjuk amúgy sem félnek tőle kifejezetten)
És ki szokott közületek (már aki kutyás) durrogtatni?
Én mondjuk szoktam :)
Hát nekünk is öreg kutyánk félt tőle. Mist 2 kutyus van, de szerencsére nem félősek. Először tart tőle, aztán megszokja, sőt kíváncsi rá. Egyébként ez így nagyon jó mert nem bírom ki a szilvesztert tüzijáték nélkül, és így legalább nem őrül meg a kutya :D
Nagyon sajnálom azokat akik félnek, vagy amelyik kutya elszökik aztán van olyan meg sem találják. Jó mondjuk ott a gazdi is felelős mert nem kellene kinthagyni ilyenkor..
#7 & #12 mi van az állatorvossag??
Állatorvossal*
(Bocsi a helyesírásért, telefonról elég sokszor félreütök)
Saját kutyámnál semmi extra. Nem fél a durrogástól, kertben még támadja is :D Kímélő pihin van, így amúgy is pórázon sétálunk...azonban eddigi szilveszterekkor azért a lakótelepeken flexiztünk.
Most foglalkozom két félősebb kutyával, akik ha becarnak, hozzám futnak...evidens, hogy szilveszterkor utak mellett és lakótelepeken csak flexi lesz, Duna parton futhatnak majd
Az jó dolog ha nem fél :) Hát mondjuk úgy, hogy nagyban megkönnyíti az ember dolgát.
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!