Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki hogyan készül fel (készíti...

Nemtudomanevem(sem) kérdése:

Ki hogyan készül fel (készíti fel a kutyáit) a szilveszterre, és a tüzijátékokra?

Figyelt kérdés

Én szimplán beengedem őket, és bwnt elvannak. (Mondjuk amúgy sem félnek tőle kifejezetten)

És ki szokott közületek (már aki kutyás) durrogtatni?

Én mondjuk szoktam :)

2015. dec. 5. 08:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
a mi kutyánk is fél. de inkább vonyít, ha elutazunk akkor jön velünk és ott is figyelünk rá, sosem merném egyedül hagyni ilyenkor, néha megriad a nagyobb durranástól, de akkor meg spurizik a lábam alá (még akkor is ha épp állok, olynakor fel is dönt)
2015. dec. 5. 10:33
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
állatorvos
2015. dec. 5. 11:02
 13/22 A kérdező kommentje:

Hát nekünk is öreg kutyánk félt tőle. Mist 2 kutyus van, de szerencsére nem félősek. Először tart tőle, aztán megszokja, sőt kíváncsi rá. Egyébként ez így nagyon jó mert nem bírom ki a szilvesztert tüzijáték nélkül, és így legalább nem őrül meg a kutya :D

Nagyon sajnálom azokat akik félnek, vagy amelyik kutya elszökik aztán van olyan meg sem találják. Jó mondjuk ott a gazdi is felelős mert nem kellene kinthagyni ilyenkor..

#7 & #12 mi van az állatorvossag??

2015. dec. 5. 12:22
 14/22 A kérdező kommentje:

Állatorvossal*

(Bocsi a helyesírásért, telefonról elég sokszor félreütök)

2015. dec. 5. 12:23
 15/22 anonim ***** válasza:
Énis beengedtem a kinti kutyát és így nem félt. Most panelban lakom párommal és a lányainkal. Argentin Dogom van vele nem lessz ilyen gondom mert sajnos süket.
2015. dec. 5. 12:27
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Tök jó a nyelvtanlecke, köszi, nem elütés volt, csak annyira laza vagyok, mint a sezlonyrugó, de a lényeg átment.
2015. dec. 5. 14:16
 17/22 Manka68 ***** válasza:
Mi kutyasuliban készültünk fel. Laza sétálgatás, egyszer csak riasztópisztollyal lőtt egyet a kiképzőnk. A feladat az, hogy mi meg se rezzenjünk, ezzel is példát mutatva a kutyának, hogy nincs mitől félni. Először persze távolabbról lőtt, később egyre közelebbről. Nem aggódom különösebben a szilveszter miatt. :-)
2015. dec. 5. 17:47
 18/22 Szilvi & Argos ***** válasza:

Saját kutyámnál semmi extra. Nem fél a durrogástól, kertben még támadja is :D Kímélő pihin van, így amúgy is pórázon sétálunk...azonban eddigi szilveszterekkor azért a lakótelepeken flexiztünk.

Most foglalkozom két félősebb kutyával, akik ha becarnak, hozzám futnak...evidens, hogy szilveszterkor utak mellett és lakótelepeken csak flexi lesz, Duna parton futhatnak majd

2015. dec. 5. 22:35
 19/22 elwera ***** válasza:
A mi kutyáink mindig bent vannak, de nem félnek egyáltalán. Egyszer sétáltam a kutyával kint, és nagy égdörgés volt elég közel, de arra is csak annyira lepődött meg mint én, nem kezdett el akkor sem félni.
2015. dec. 6. 22:17
 20/22 A kérdező kommentje:

Az jó dolog ha nem fél :) Hát mondjuk úgy, hogy nagyban megkönnyíti az ember dolgát.

Köszi a válaszokat :)

2015. dec. 7. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!