Ilyen időbeosztással tarthatok kutyát vagy neki ez nagyon kevés?
Reggel: 6.10-7.10-ig séta benne szellemi, fizikai lefárasztás (trükk tanulás, bandázás más kutyákkal, kutyafuttató, labdázás) majd én elmegyek suliba.
Délután: Amikor hazaérek a suliból (kb. 3-4 óra) séta: ha háromra érek haza akkor 15.00-16.30-ig ha négyre akkor 16.00-17.30-ig. Ez alatt az idő alatt is tanítanám, labdáznék vele. A lényeg hogy jól érezze magát. :)
Majd 18.30-kor vacsi. B.A.R.F.-al etetném.
Este: 19.30-20.00-ig vagy 20.30-ig (itt is labdázás és fárasztás megy trükk tanulás)
Majd egy utolsó séta 21.50-22.00-ig ez már csak egy gyors eü. séta.
Ja és a séta alatt nem a monoton gyaloglást értem hanem pl roller/bicikli mellett futás és a többi amit felsoroltam.
Nyaranta vinném úszni is. 2-3 havonta látogatnánk a kozmetikust. Természetesen ha kell akkor egyből vinném orvoshoz. Szerintetek ennyi foglalkozás kevés vagy elég egy kutyának? Menhelyi keverék lenne vagy fajtamentőtől hoznánk. Ja és kistestű kutyus. Amilyen fajták szóba jöhetnek: tacskó, havanese, bolognese, yorkshire terrier, máltai selyemkutya, uszkár, törpe pincser, shi tzhu
És nem a divat miatt néztem ki ezeket a fajtákat hanem mert kicsik és mert tetszenek jellemre.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szerintem teljesen jó ez így, ha már meglesz, akkor meg mindezt úgyis igazítod az ő igényeihez. Mondjuk bicikli mellett futásra szerintem sem alkalmas mindegyik.
Ha mindez megvan, úgyis alszik, míg nem vagy otthon. Itt néha kicsit el vannak túlozva a dolgok, kb csak az tarthatna kutyát, aki nem, vagy otthon dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!