Mi lehet ez a kutyám bőre alatt?
Tegnap este mikor simogatta a hasát, kitapogattam a bőrénél valamit. Először azt hittem a mellbimbója, aztán odanézvén láttam, hogy valami keményet érzek, a bőre alatt. 1 miliméteres lehet talán, de kemény, a bőre nincs elszíneződve felette, és a kutyám nem reagál rá ha megnyomom, nem fáj neki. Aztán végigtapogattam az egészet és még 2 helyen találtam ilyen kemény pici dolgokat, az egyik a két mellbimbója között van, közel a hátsó két lába között, a másik picivel feljebb, hasközéptájon, ugyanúgy a bőr alatt. Olyan mintha a mellbimbója lenne, csak a bőre alatt.
Mi lehet ez, van jelentősége?
Köldök?
Esetleg zsírcsomó (az enyémen is előjön néha..)
Ha daganat akkor figyelni kell, ha nagyon aggódsz, vetess mintát belőle és vérvételt, vérkép diagnózist, és akkor kiderül, hogy van-e rákos sejt valahol.
De lehet, csak megszúrta, nekem amstaffom van, és elég elmebeteg, ilyen szado-mazo, imádja, ha végigszántja a csipkebokor tüskéje, utána meg parázok, hogy mik a csomók rajta..és neki sincs se seb, se bőrelszíneződés, csak egy dudor. De a sok séta után már összeraktam, hogy a csipkebokorral való találkozás után lesz ilyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!