Van egy 6 hónapos kutyám, elvittem egy rutin műtétre ivartalanításra! Műtét alatt leállt a szíve visszahozták, de most se állni se ülni sem enni sem inni nem tud kedden lesz 1 hete hogy kórházban van infúzión, rángatózik van valakinek valami tanácsa?
Még az embereknél is aláíratnak egy nyilatkozatot, hogy bármi megeshet műtét alatt.
Sajnos, ilyen esetben a gazda csak találgatni tud, hogy fejlődési rendellenesség volt-e az ok, vagy a műtét alatt valamit elszúrtak.
Borzasztó lehet neked most. A műtétet végző orvos mit mondott?
A rángatózós sztori nálunk is előfordult a tacskómmal, órákon keresztül tartott a rohama, már majdnem feladtuk, mikor a sokadik adag nyugtató segített. Itt csak várni lehet, csak az orvosokra lehet bízni az egészet, főleg így a számítógép előtt mi nem sokat tehetünk! :(
A kutyusomnak mondjuk a semmiből jött a rángatózás, 1 napig úgy volt, hogy sose lesz a régi, mert agykárosodást szenvedett, erre 99% esély volt. Viszont amikor felébredt, semmi sem változott, azóta még virgoncabb!
Sok szerencsét! Az is kellhet..
Ez olyan ritka eset lehet,hogy itteni kutyatartók,emberek nem hiszem,hogy tapasztaltak ilyesmit.
Valószínűleg sokáig tartott az újra élesztés,így az agy károsodott.
Ezt mi nem tudjuk meg mondani,hogy mi lehet.
Jobb lenne a dokiktól érdeklődnöd. Én rákérdeznék arra is ha nem tetted meg,hogy meddig lesz ilyen,meg fog e gyógyulni. Vagy egy maga tehetetlen napi 24 órás gondozást igénylő kutya marad,utóbbi esetben én az altatást választanám akármennyire is nehéz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!