Miert ilyen filleresek a pitbull terrierek es amstaffok?
Mindenhol neztem oket, mert szerettem volna venni egy kiskutyat es mar 5000fttol lehet venni. Atlagban pedig 10 ezer forintert adjak oket, de persze vannak dragabbak is 20-50 ezer kozott. De nagyon olcso a legtobb, sot ingyen is van, kolyok is! Tudom hogy a legtobb a kisebbseg kezeben van, vagy keverek csak fajtaneven adjak el, nade azert ilyen olcsok, mert senkinek sem kell, vagymert annyi van mint a nyuvek?
Mert en azert ilyen yorkikkal szemben alig talalok beloluk es ingyen meg 10 ezres yorkit senki sem talal, max egy evben egyszer...
Akkor miert ilyen olcsok?
Sot nemreg lattam egy hirdetest is, ahogy 5 ezer/ kolyok, de volt azt hiszem 4-5 es ha egybe viszik el, akkor az egesz 15 ezer. Ez elegge ijeszto. En arra gondoltam meg, hogy talan mind beteg, de amilyen emberek aruljak, ketlem, hogy ez erdekli oket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!