Ki jött a kutyám szeme! SOS! Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
2 hónapos tacskó kutyámnak kijött a szeme be van vérezve. Véletlen kiszökött és a nagy kutya bántotta. Állatorvos nincs maximum holnap falun lakunk. mit adjak neki hogy nyugton maradjon éjjel aludjon? kérem valaki segítsen :(2015. nov. 28. 20:35
31/32 anonim válasza:
30-as! Tökéletesen össze foglaltad a helyzetet...elsősorban a kutya a saját gazdája "tehetetlensége" vagyis kifogásai miatt vesztette el a szemét. Én is megpróbáltam volna vissza tenni tiszta kézzel, ha már ennyire lehetetlen lettem volna, mint a gazdái :P Mert a végén elmondhattam volna Önmagamnak, hogy legalább TETTEM ÉRTE VALAMIT! Ti, kedves gazdik elmondhatjátok mindezt? Nem fordult meg a fejetekben, hogy mi lett volna, ha megpróbáljuk a kis szemét vissza tenni? Oké, hogy nem vagytok állatorvosok, de ha megpróbáltátok volna-legalább csak megpróbáltátok volna-talán most nem lenne félszemű...Szóval a válaszadók egy része valahogy így gondolkodik és egyáltalán nem szemetek! Vagy már nem is tudom milyen jelzőt használtál Rájuk. (Amúgy meg, egy ilyen fórumon az ember kap hideget, meleget, de ha még jogosan is, akkor talán be kéne látni, hogy lehet benne valami, ha nem csak egy ember véleménye az, hogy talán ha megpróbáltátok volna...)
32/32 anonim válasza:
30-as vagyok.
Pár évvel ezelőtt született egy alomnyi kiskutya a szomszédban.
A gazda véletlenül rátolatott az egyikre.
Szegény kiskutyának nem a szeme jött ki, hanem a belső szervei.
Szerencsére nem pusztult rögtön bele, de h a gazdáin múlt volna biztos nem érte volna meg a másnapot.
Szerencsére volt annyi eszük hogy legalább nagyapámat hívják (nem tudom hogy hívtak-e orvost) aki odasietett és megmentette a kiskutyát. Visszatette ami oda való és rendbe hozta annyira, hogy a dokinak már alig volt dolga.
Boldogan élt jó pár évig. (a halál okának semmi köze nem volt a kölyökkori balesetéhez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!