Hol van Magyarban csivava menhely, ahonnan el lehet hozni árva kis csiviket, örökbe lehet fogadni?
Figyelt kérdés
Olyan kellene nekem, akik Komárom megyébe is engedik elhozni. Mert van pesti, de azok csak pestieknek engedik. Remélem ismertek olyat, ahol nincs megszabva ez.. Nem az a célom hogy "ingyen" hozzak csivit, hanem hogy mentsek rossz kezekből, vagy menhelyről..Köszönöm a válaszokat:)2015. nov. 26. 08:23
1/6 anonim válasza:
Nem csak pestieknek engedik, olvass utána jobban. Bárhova kiadják a kutyákat, ahol megfelelnek a körülmények.
2/6 A kérdező kommentje:
Egy fajta menhelyt tudok, azok csak pestre adják ki. De akkor kérlek, írj olyan menhelyeket, ha már így tudod akik kiadnak mondjuk vidékre is. Rendben hogy betöm a gúgléba, de csak jobb tapasztalatok alapján menni.
2015. nov. 26. 09:38
3/6 anonim válasza:
írtál már nekik? nem hinném, hogy csak Budapestre adnának kutyát ha a gazdijelölt megfelel mindennek.
4/6 anonim válasza:
Két szervezet is menti őket: a Csivava Fajtamentő Egyesület és az Árva Csivavák Egyesülete.
Mivel nem egy ritka fajta, viszont keresik őket, mert picik és cukik gyakran el se jutnak a fajtamentésig. Attól, hogy per pill nincs a környékbeli menhelyeken csivava, még lehet, érdemes rajtuk tartani a szemedet.
5/6 A kérdező kommentje:
Ninc Facebook-om, azért nem írtam egy fészesnek sem. De azért köszi! Én nem azért szeretem a csiviket, mert picik és cukik, hanem volt már, Ő sajnos meghalt(öregségére). Nagyon szeretem ezt a fajt:) Nem holnap akarok, hanem 1-2 éven belül. Meg kölyköt akarok, szóval türelem, csivit terem...
2015. nov. 26. 13:10
6/6 anonim válasza:
Én is szeretem a kutyaFAJT.:)
Mellesleg fajtának csúfolják kutyások közt...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!