Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akik lenézik a kistestű...

Akik lenézik a kistestű kutyákat, mert "a kutya x méretnél kezdődik", azoknak hol van ilyenkor a nagy állatbarátsága?

Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 19:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

:) Nincs péniszem, nő vagyok :). És nem, nem kell nagytestű kutya. Eddigi kutyáim: angol cocker spániel, beagle, mudi. Szóval közepes méret.

Amúgy meg a véleménynyilvánítás szabad. Ha én, és még jó pár ember macskának tartja a kisebb testű kutyákat, akkor annak tartja. Ettől még nem rosszabb ember, és nem szereti kevésbé a saját kutyáját.

Lehet, hogy Más meg pont a nagytestűeket nem szereted, mégsem ír róla senki rosszat ezért.

2015. dec. 8. 18:10
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nos igen,egy régi alföldi mondás szerint "Az ember 100,a kutya 50kg fölött kezdődik.." :-)
2015. dec. 13. 09:53
 23/24 A kérdező kommentje:

Persze, Gabica 27, a saját kutyánkat meg magunkat tisztelni/szeretni nem nagy művészet. A másik emberrel, a másik kutyájával, a másik választásával tenni ugyanezt - szerintem meg ott válik el, hogy ki milyen valójában.

A véleménynyilvánítás szabad, és ennek az égisze alatt én meg azt mondom, hogy ha valaki a külleme miatt degradál egy kutyát, az egy paraszt.

2015. dec. 27. 22:55
 24/24 anonim ***** válasza:

A stílus maga az ember.

Minden beszéd is egy stílus.

Ha Rozika néni azt mondja, hogy akiskutya egy macska, akkor meg kell kérdezni tőle, hogy érti - mert lehet, alapból gyűlöl minden állatot.

Tájszólás, stb

2015. dec. 30. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!