Hol tudnék papillon szuka kutyát venni 90 000 alatt?
Nem is kell hogy értsd.
Nem kötekedni akartam. De szerintem mindenki onnan szerez kutyát ahonnan akar. Szerintem meg az aki néha hadja h a kutyáinak kiskutyája legyen nem szaporító.
20-40 ezret még hozzá gyűjtesz és van egy törzskönyves fajtatiszta Papilonod. Nem spórolnék a vétel áron.
Veszel 50 ezerért egy szűretlen,rosszabb esetben oltatlan kölyköt aki kitudja papilon lesz e belőle vagy más, beteg lesz, patellás lesz ami a kistestű fajták szüleit szűrik. Légcsőszükület és mi egy más betegség van.
De ha olcsón veszel akkor nagy a valószínűsége,hogy beteg lesz.
Aztán már mikor 2 éves lesz és 500 ezerbe lesz a kutya,vissza sírod,hogy csak jobb lett volna 150 ért megvenni és nem lett volna vele ennyi ktg.
Az elozo valaszado jol irta!
A papillon itthon ritka fajta de sajnos akad szaporitoja.... Ha azt valasztod a kulonbozet sokszorosat koltheted kesobb allatorvosra...
En is gyujtenek hozza es biztonsagos helyrol tenyeszetbol vennek! A tenyesztoknek kotelezoen elo vannak irva bizonyos allatorvosi szuresek es persze a tenyesszemle, amivel magadat biztositod be hogy onnan csakis egeszseges kutyat fogsz kapni! Illetve a szerzodes es az abba foglalt garancia is teged ved!
Ha alaposan szetnezel ez a fajta ezer euronal kezdodik de peldaul ivartalanitasi feltetellel hobbi kutyakent joval olcsobb! Persze meg akkor sem 90 ezer.
Udv: Oliwonder's Papillon Kennel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!