Ötletek? Mi lehet a kutyám baja?
Napi háromszor setaltatjuk.
Különösebb változás? Hát ahogy belegondolok nem találok ilyet hirtelen. O.o de lehet.
Hát kérdezd meg a dokit. Giliszta amúgy nem volt benne?
Ha nagyon durva, mármint lágy a széklete, akkor diéta 2-3 napig ,ami azt jelenti, hogy 1-2 nap semmi, SEMMI kaja, csak ivóvíz (de mossátok ki neki az itató-etetőtáljait), aztán megint 1-3 napig sima főtt rizs, és csirkemell (lehet, hogy drága, de az a lényeg, hogy könnyen emészthető kaja legyen, és ne legyen hashajtó).
Ha nem hat, akkor érdemes visszavinni a dokihoz, hátha mondd valamit, vagy esetleg ad. Milyen nagyságú a kutya, amúgy, mert egy nagytestűnél a 6éves az már erősen felnőtt, míg egy kistestűnél még fiatal, de reméljük, hogy semmi öregedési dolog nincs benne. Vizeletét tudja tartani amúgy?
Igen, a pisivel semmi baja nincs.
Alapból rizst kap és főtt kaját, amit direkt neki főzök, és eddig semmi baja nem volt tőle. (Csirkemellszél + rizs, zöldségek)
Ma reggel is majdnem, de leértünk időben. pedig alvás előtt direkt levittem, hogy nehogy gond legyen.
Közepes testű, akkor nagyjából, mint egy spániel.
Adok neki még egy hetet, aztán visszaviszem és megnézetem megint, mert ez nem oké.
Ja, és nem, nem volt férges hálistennek.
azon is gondolkodtam már, hogy lehet a féregtelenítőt nem bírja, mert már volt hasonló vele ugyanennél a fajtánál, de a doki azt mondja, hogy biztos nem ez.
Másik fajtától nem volt ilyen baj, csak ettől. O.o
Előző ilyen alkalomkor konkrétan bevérzett a szeme meg nagyon rosszul volt, most csak ez van azóta. Szóval szerintem mégiscsak lehet hozzá valami köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!