Ez a botrányos elfogadható viselkedés egy terápiás kutyától?
A kutya állítólag gyerekhez jár terápiás kutyaként, hát nem tudom...
Nagytestű. Ha ugatva játszani hívja egy ellentétes nemű kutya, agresszíven visszaugat rá. Vadászik a kisállatokra, de mániákusan. Sok esetben behívhatatlan. Amikor az én jóval kisebb kutyám szolidan (semmi pofátlanság nem volt benne!)fel akarta venni a "terápiás kutya" labdáját, kis híján neki rontott, csak a gazdája időben rászólt. ha két kutya játszik, vadul körbeugatja őket. Ez nem sima ugatás, kifejezetten durva.
Hát nem tudom, csak én látom úgy, hogy ez baromira nem elfogadható?! (Tudom, hogy a gyerekek nem kutyák, de akkor is, ha kutyákkal így viselkedik ott nincs minden rendben szerintem....)
Na, éreztem én, hogy valami nem stimmel!
Tegnapelőtt az említett kutya összekapott egy másik kutyával és mikor szétszedték őket, a terápiás kutya a másik kutya gazdájának esett neki, (ő volt épp elérhető távolságban) és harapta véresre a lábát. Varrni nem kellett, de pár helyen kilyukasztotta a bőrét és azért vérzett is rendesen a srác(farmeren keresztül...). A kedves gazda meg alig tudta elkussoltatni a terápiás kutyáját aztán gyorsan elhúzta a csíkot.
Aranyos kis terápiás kutya. :)
Keresd ki őket itt, és írj nekik mailt az esetről, hogy nézzenek rá arra a kutyára, mert gáz. Már ha van rá felesleges öt perced :) Mindenkinek jót tennél vele.
Köszönöm, megnéztem, de nem találtam, de valami hülye külföldi neve van a kutyának, aztán lehet én hallottam félre. Megpróbálom kideríteni mi a rendes neve. Gőzöm nincs melyik szervezetnél tevékenyednek, annyira nem társalogtam én velük.
Amúgy golden retriever.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!