Depressziós a kutyám, vagy valami mas baja van? Vagy ez normalis? Bővebben lent.
Hát nem tudom, csak a kedvetlenség sok minden miatt lehet, a biztonság kedvéért elvinném az orvoshoz. Babesios esetén (nekem egyszer azt mondták, de nem vagyok orvos, szóval nem tuti módszer, nem tenném ezekre az infókra a kutyus életét), hogyha sárgás az ínyének a színe, akkor az gyanús. Mérd meg a lázát, ha van neki akkor is lehet erre gyanakodni.Vagyha barnás, véres a vizelete, úgy emlékszem ezeket mondta nekem egy tenyésztő ismerősöm, mikor rákérdeztem egyszer, de már nagyon régen régen volt.
Lyme-kórnál meg bepirosodhat a seb, ahol megcsípte(de nem feltétlen), meg fájnak az ízületei.
Egyébként vidd el gyorsan, mert a Babesios-a hamar elviheti őket :(
Az én kutyám, mikor babezia gyanúval vittük orvoshoz, szintén nagyon kedvetlen volt, sétálásnál is érezhető volt hogy valami nagyon nem oké. Szerintem vidd el orvoshoz, biztos ami biztos alapon, nehogy később komolyabb baj legyen belőle..
A másik ok, a féltékenység is lehet, ahogy Te is írtad. Én is a német juhászommal jártam így. Új kutyus érkezett a házhoz, és az addig életvidám kutyámból egyszerre kedvtelen állat vált, még csak ugatni se ugatott. Lelkileg engem nagyon megviselt a dolog, de aztán rájöttem, hogy az új kutyussal a régi szomorkodása miatt sem lehetek kevésbé "kedves", és sztem innentől kezdve, mikor a német juhász is érezte a harmóniát, és hogy mindketten fontosak számomra, visszarázódott minden a normális kerékvágásba. Azóta pl imádják egymást és sokat játszanak együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!