Igaz az, hogy a vemhes kutya a vemhesség 24. napján már termelhet egy nagyon kevéske tejet?
Nem vemhes a kutyám, csupán találtam egy nagyon jó vemhességi naptárat ( egy tenyésztő ismerősöm rakta ki) és abban olvastam, hogy a vemhesség 3 hetén már tapintással lehet őket érezni és már nagyon kevéske tej is jöhet belőle. Igaz ez a tejes dolog?
Mert 64 napig vemhes egy kutya és a 21 naptól 1 hétig még nem lenne korán a tej termelésre?
Az az érdekes, hogy mindenki mást mond, hallottam már olyat akik 100%-ig állították, hogy ultrahang nélkül is megtudják állapítani, ha egy kutya vemhes ( kb. a 30. napig). Viszont a legtöbb tenyésztő úgy mondta, hogy csak az ultrahang biztos a többi semmit nem jelent.
Érdekes, hogy két táborra oszlik a vélemény. Lehet, hogy láttak valami jeleket a kutyájukon és később kiderült valóban vemhes, lehet, hogy az pedig eddig is úgy volt csak nem vették észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!