A klitix, scalibor nyakörvek tényleg kitartanak 7
hónapig?
Figyelt kérdés
Mi a tapasztalatotok, ha most felrakom a kutyára a nyakörvet, tényleg jó 6-7 hónapig, ami rá van írva, vagy érdemes korábban lecserélni? Ha mondjuk most rárakom, de nyáron fürdik a kutya néha pl. tóban, akkor le kell addig venni, és utána is működni fog, vagy nem kell levenni? Ha megfürdetem a kutyát (kutyakozmetikusnál, akkor utána visszarakhatom ugyanazt a nyakörvet, ami addig rajta volt?
2010. márc. 20. 08:58
1/5 anonim válasza:
Kérdésedre tapasztalatból fogok válaszolni:
- tényleg kitart 7 hónapig
- ha fürdik a kutya illetve kozmetikushoz megy persze lekell venni mivel a kiltixet nem érheti víz!!! ha visszarakod rá ugyanúgy működni fog.
Nagyon jó, mi nagyon szeretjük amikor nem volt rajta a kiltix 4-5 kullancsot is összeszedtünk a séták alkalmával amikor pedig már rajta volt a kiltix nyakörv 1 db kullancsunk se volt. Szóval tényleg megéri az árát és nagyon jó.
2010. márc. 20. 09:04
2/5 anonim válasza:
Én kiltixet használok és kitart 7 hónapig de én a biztonság kedvéért mindig 6 hónaponta cserélem. A kiltix nem vizálló, igy ha fürdeted vagy valami vizes helyre viszed akkor addig vedd le róla mig a vizben van. Ez elég komplikált szerintem mindig csak akkor rárakni ha megszárad, de mindn esetre nagyon hatákony. Visszarakhatod rá ugyanazt a nyakörvet. Egyre kell vigyázni hogy viz ne érje mert ha viz éri akkor nem hat olyan jól. A scaliborról nem tudok mondani semmi hasznosat, de én ugy tudom az bolha ellen nem véd csak szúnyog meg kullancs ellen. A scalibor vizzáló ami nagyon jó de bolha ellen nem véd. A kiltix nem vizzáló. Mi nem megyünk vizes helyre igy nem nagyon kell hogy vizálló legyen.
2010. márc. 20. 09:11
3/5 anonim válasza:
A Scalibor is véd bolha ellen. Ha kullancs ellen jó, a bolha miért volna kivétel?Mióta kapni lehet itthon, használom.A hatását 5-6 hónapra írják. Személy szerint én újat teszek a tavaszi és az őszi inváziókor.
Úszáskor természetes, hogy nincs fent.
Ha sokat van a kutya a vízben nyáron, a cseppeket is érdemes hamarabb ismételni.
2010. márc. 21. 00:06
4/5 anonim válasza:
A Scalibor is kitart 6 hónapig, így alapvetően évente kétszer kell nyakörvet cserélni. A Scalibor előnye, hogy vízálló, de érdemes nagyobb pancsolások alkalmával azért levenni, hogy tovább bírja a hatóanyag.
2011. febr. 28. 12:55
5/5 anonim válasza:
Itt mindenki elfelejtette írni hogy a klitix büzlik. erősen nagyon! Az egész kutya füstölthal szagú rádásul az egész szoba is ! aki nem akar vele hetekig szenvedni az scalibort vegyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!