Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok?

Milyen kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nyugodt, békés, udvarba
2010. márc. 19. 19:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%

Mudi :)

nekem is az van

2010. márc. 19. 19:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem is mudim van de egyáltalán nem békés xD
2010. márc. 19. 19:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Basset hound
2010. márc. 19. 19:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Menhelyi, sintértelepi kutya. Ha nincs vele célod akkor felesleges fajtatiszta kutyát vásárolni ami amúgy is 100 FT körül mozog árban. Inkább menj be egy menhelyre vagy sintértelepre és érdeklődd meg! Mutatni fognak az igényeidnek megfelelő kutyust! :)
2010. márc. 19. 19:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
*100ezrre gondoltam nem 100 Ft-ra :D
2010. márc. 19. 19:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodt, békés udvarba szép bronz kutya kell. Ő tuti semmivel nem zavarja meg az idillt.

Egy kutya időnként ugat, netán ás, vagy éppen valamit apróra szétcincál,belemegy a virágok közé, stb.

Talán egy idősebb kutya valamelyik menhelyről, aki már nem annyira ugrálós, játékos, de annál hálásabb, hogy lesz egy szerető otthona.

2010. márc. 19. 20:03
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

A mudisnak: olyan vagy mint egy papagáj ami csak ezt az egy szót tudja és ezt mondja ha éhes, szomjas, örül , fél vagy bármi van.

Aztán pár hónap múlva a menhelyről is ilyen lelkesen hozod ki magadhoz a kutyit ami nem jött be mert nem nyugodt és szétszedte a kertet?

mert ha hallgatnának rád az emberek már sok mudi sínylődne rácsok között-több mint most. Ha ez a célod, csak folytasd tovább eddigi munkálkodásod.

2010. márc. 19. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
Ezt nekem szántad utolsó vagy az előttem lévőnek?? Mert én pont azért írtam ide mert szerintem ha ő békés kutyát akar akkor nem való neki a mudi. Én csak annak ajánlom akihez illik a leírása alapján. Ettől függetlenül nem fogom titkolni hogy szerintem ő a legjobb kutya de nem akarom hogy mindenkinek legyen! Másoknak is szólj már be légyszi! Én is úgy bírom amikor házőrzőt kérnek és akkor semmit meg nem hallva írják be hogy golden meg beagle, vizsla stb... Úgyhogy nem csak én esek ebbe a "bűnbe" (ami nem is bűn mert nem ajánlom mindenkinek). Ja és van befogadott mudim is. Ha nem nekem szólt akkor bocs, de akkor se szólj más dolgába, mindenki a sajátját ajánlgatja.
2010. márc. 19. 21:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja és jobbérzésű embernél a mudi xD nem "ami" hanem "aki".
2010. márc. 19. 21:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit kevés az info....
2010. márc. 20. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!