Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan hely, ahol nem kell...

Van olyan hely, ahol nem kell vegig csinalni a kutyakikepzeshez a tanfolyamot, hanem adnak egy listat hogy mik a vizsgakovetelmenyek es fizetsz XY osszeget, es megkapod az adott minositest?

Figyelt kérdés

Olvastam mar tobb kutyaiskola honlapjat is es mindenhol egy tanfolyam 100tol kezdodik (Budapesti vagyok). Valamint szamomra felesleges, mert a kovetelmeny listakat mind ismeri a kutyam (alap es kozep szintet neztem), mivel nagy hobbim a kutyaim kepzese. Viszont klassz lenne errol egy hivatalos okirat egy kutyaiskolatol. A vizsgadijat kifizetnem termeszetesen, de szazezreket nem!

Van olyan hivatalos kutyaiskola, ahol megadjak a vizsgakovetelmenyeket, kapsz idot a betanitasra, majd kifizetes a vizsgadijat es megkapod a minositest, ha megfeleltel az ebeddel? :)

A valaszokat koszonom, a marhasagokat lepontozom!

2015. nov. 11. 19:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy nemilyen kis házi engedelmes vizsga vagy verseny vagy akármi amit egyedileg csinál magának egy iskola, hanem egy olyan, aminek van egységes szabályzata, és midenhol ugyanúgy csinálják.
2015. nov. 12. 00:18
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát bizony, hogy néhol százezres a nagyságrend, mert kötelezően előirják a kezdő tanfolyamot, csak ezután mehet haladóra, és aztán BH felkészitőre. Ez igy már lényegesen több mint százezer.
2015. nov. 12. 08:27
 13/22 anonim ***** válasza:
A tükörsulik szokták ezt nyomni, de ők nem nagyon BH-znak, ott van nekik a K99.
2015. nov. 12. 09:06
 14/22 anonim ***** válasza:
ez igy van, viszont a kérdező nem irta, milyen alapengedelmes vizsgát szeretne letenni, igy mindkét lehetőségről kapott infot.)
2015. nov. 12. 09:56
 15/22 anonim ***** válasza:
Csak a hivatalosból kiindulva, mindenki a BH-ra asszociált
2015. nov. 12. 09:57
 16/22 anonim ***** válasza:
De az meg nem kerül százezrekbe, el lehet menni hagyományos havidíjas suliba is BH-zni.
2015. nov. 12. 10:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Illetve suli ugye csak akkor kell, ha némi segítséget mégis igénybe venne az ember (ami amúgy erősen ajánlott, mert a BH ugyan nem túl komplikált, de azért nem egy szimpla családi kutyás vizsga, ahol nagyjából láb mellett kell libegni meg könyörgésre meg kézjelre ülni-feküdni). Amúgy BH vizsgára egyszerűen csak be kell jelentkezni és elmenni, mindenféle kutyaiskolától függetlenül.
2015. nov. 12. 10:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Semmi se kötelező, ami százezrekbe kerül. Mindenki maga dönti el, hogy melyik kutyaiskolába megy és hogy megy-e egyáltalán bármelyikbe is. Ha mégis igénybe kívánja venni valamelyik kutyaiskola szolgáltatásait, akkor azt az ő szabályaik és árképzésük szerint teheti meg. A vizsgának viszont sehol se feltétele semmiféle kutyaiskolai részvétel, mindössze érdemes a vizsga helyszínére előtte kimenni legalább a pályát begyakorolni és szokni a környezetet (ezért akár pénzt is kérhet a pálya tulajdonosa). De aki profi, annak ez se fontos.
2015. nov. 12. 12:35
 19/22 anonim ***** válasza:

"ahol nagyjából láb mellett kell libegni meg könyörgésre meg kézjelre ülni-feküdni"

Ezt pont azok produkálják, akik a kutyaiskolába jártak pár hetes tanfolyamokra. Amúgy szerintem a BH vizsga is röhejesen könnyű, bár hát akinek kutyaiskola nélkül gőze sincs a kutyájához, annak megértem, hogy nehéz.

2015. nov. 12. 13:09
 20/22 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%
Az se mindegy, milyen vizsgát szeretne az ember. Olyat, ahol a feladatokat megcsinálja a kutya és kész, vagy olyat, ami SZÉP, ergó cm-re pontosan, füleivel-szemeivel folyamatosan felfelé koncentrálva, TÖREKEDVE-LELKESEN dolgozik a kutya...utóbbit sokkal egyszerűbb egy külső segítséggel, kiképzővel
2015. nov. 12. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!