Van olyan hely, ahol nem kell vegig csinalni a kutyakikepzeshez a tanfolyamot, hanem adnak egy listat hogy mik a vizsgakovetelmenyek es fizetsz XY osszeget, es megkapod az adott minositest?
Olvastam mar tobb kutyaiskola honlapjat is es mindenhol egy tanfolyam 100tol kezdodik (Budapesti vagyok). Valamint szamomra felesleges, mert a kovetelmeny listakat mind ismeri a kutyam (alap es kozep szintet neztem), mivel nagy hobbim a kutyaim kepzese. Viszont klassz lenne errol egy hivatalos okirat egy kutyaiskolatol. A vizsgadijat kifizetnem termeszetesen, de szazezreket nem!
Van olyan hivatalos kutyaiskola, ahol megadjak a vizsgakovetelmenyeket, kapsz idot a betanitasra, majd kifizetes a vizsgadijat es megkapod a minositest, ha megfeleltel az ebeddel? :)
A valaszokat koszonom, a marhasagokat lepontozom!
Már nincs hivatalos kutyakiképzői tanfolyam, pár éve megszűnt. Amiket egyes iskolák csinálnak, az nem elismert, és valódi tudást sem ad.
De nem is egy papír fogja eldönteni, hogy ki a jó kiképző. A papír senkit sem érdekel. A saját eredményeid mutatják meg a tapasztalatodat és a tudásodat, és az általad felkészített párosok eredményei mutatják meg azt, hogy mennyire is tudod átadni jól a tudást.
Azt írod nagy hobbid a kiképzés. Milyen sportban dolgozol és miket értél el eddig?
Felreertes!!!
Nem en akarok kutyakikepzo lenni!!!
Hanem a kutyamat levizsgaztatni, amikhez oklevelet kap!! Pl alapszintu engedelmesseg. Nem en akarok kikepzo lenni, csak a kutyamat levizsgaztatni egy kutyaiskolaban!!!!:)
Ha csak BH vizsgát szeretnél akkor ha tag vagy 6000.- ha nem vagy tag akkor 12.000.-
Ennyi!
És valóban sajnos itt Magyarországon mindenki kiképzőnek tartja magát csak vagy nincs kutyája vagy pályán nem láttuk még!
Pontosan milyen vizsgát szeretnél? És hol lettel te ilyen százezres nagyságrendeket? Muti már egy-két ilyet légyszi, mert én baromira mást szoktam látni :D
A k99 amúgy mióta hivatalos? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!