Ha nincsen 10000 ft-om egy hónapba kölyök tápot venni a kutyimnak, mit javasolnátok, ti mivel etetitek a kölyköt?
Sajnos nemtudok neki nagyon drága kölyöktápot venni.
Van köztetek olyan, aki ugyanígy van, mint én és ha igen, akkor ő mivel eteti a kutyusát?
Nagyon régóta van a családunkban mindig boxer,így az előttem szólónak adok igazat.5.000Ft-ból elég jól lehet gazdálkodni.Minőségi junior tápból is.
A kalciummal tényleg vigyázz-ha akarod hogy a csontok erősödjenek a kutya növekedésével egyformán, az előttem hozzászóló tanácsait nyugodtan követheted-méz-tojás-túró zabpehely hozzáadásával, persze nem kell minden nap, hetente 3 szor, és nem 1 Kg-t.:)
Volt egyszer egyik alomban nálunk egy kutyus akinek a mellső lábaival voltak gondok, doki ezt ajánlotta, nagyon szép állású kutya lett belőle.
A belsőséget-pl.májat- csak kiegészítőnek ajánlanám kis mennyiségben és azt is 3-4 hónapos kort követően.
Később keverhetsz hozzá főtt rizst is.
Vigyázz azonban a kutya súlyára, nem kell egy kölyöknek gömböcnek lennie!
Sok sikert és örömöt a boxerben.
Ha szereted hogy szeretnek és ragaszkodnak hozzád, és egész nap rajtad lógnak akkor nagyon jó választás a fajta. Ezekre a tulajdonságokra a játékossággal együtt élete végéig számíthatsz, de nagyon szüksége van az ember társaságára mert óriási szíve van:)
Szemére figyelj, bármi elváltozást látsz, túlzott könnyezést, csipásodást, mutasd meg dokinak.
Ha lakásban tartod majd, készülj- lehorkol mindenkit!
Prémium táp etetése ekkora kutyánál belefér a havi 5000-be.
De! Oltások, féreghajtás, felszerelés, kullancsriasztó... Ezek is pénzbe kerülnek. Biztosan jól átgondoltad a kutyavásárlást, ha ez gondot okoz?
mi már régebben hoztuk el a kutyusomat, de mi úgy csináltuk, hogy vettünk a tenyésztőtől egy zsák tápot (amit ő adott nekik). mikor már kezdett kifogyni a zsák, fokozatosan kezdtük hozzákeverni azt a tápot, egyre növelve az új táp mennyiségét, amit mi akartunk neki adni. bár a miénk kicsit kisebb termetű a boxernál.
off: a kérdező is írta, hogy nem akar neki szuperprémium tápot adni. el kéne olvasni a kérdést -.-"
én ajánlottam a csonterősítőt,nekünk orvos adta.
De ha figyelmesen olvasol,akkor leírtam,hogy "én így tudom"valamint nekem "kis testű"kutyám van,ja és mellette,a végkövetkeztetés az volt,hogy menjen el és orvostól kérdezzen...
Szóval ennyit arról,hogy olvassak utána...Én korrekt választ adtam,szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!