Ki használ ugatásgátló nyakörvet? Tapasztalatok?
13.47-nek: Onnan vettem, hogy benne van a törvényben és nálunk is volt erről szó és több klinikán közölte az az állatorvos, hogy nem csinálja meg, mert megbüntetik. tehát hidd el, hogy illegális dolog.a mi tacskónk is ugatott 2 hétig és a lakók miatt mi is körbejártuk ezt a témát, de szerencsére csak amiatt volt, hogy költöztünk és meg kellett szoknia az új helyet, aztán abbahagyta.
sajnos, a puli ugatós.Minden kutyamás. Ezért csak nem mérgezik meg...Bár...
03-23 22:37 Végtelenül sajnálom a kutyádat, nem gondolom, hogy bunkó vagy. Ha az én kutyám, nem az autó törött volna.
Ilyen okból vagyok a híve debarkálásnak, és köpök rá, hogy az öngyömböngyöm kutyulimutyulis gömbakváriumos állatvédők
ellenzik vagy nem. A kutyám élete többet ér a végig nem gondolt vacak törvényeiknél.Láttak-e már olyan kutyát , amelyikkel zsilettpengét etettek meg? Láttak-e már olyan kutyát , amelyik nyomorultul elpusztult, mert szétrohadt a gégéje a megetetett hármashorogtól?
Láttak-e már olyan kutyát, amelyiket megmérgeztek, dőlt a vér minden testnyílásán és kínok közt pusztult el?
Ezt választaná, vagy a műtétet, amivel ezt meg lehet előzni?
Találok sebészt, aki ugyanigy végiggondolta pro és kontra, és megoperálja a kutyámat /pulit/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!