Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyákat tudnátok...

Milyen fajta kutyákat tudnátok házőrzésre ajánlani?

Figyelt kérdés

Kritériumok:

- Bírja a hideget. Rövid szőrű kutyám van és ő egyáltalán nem bírja a hideget, ezért kellene hosszabb szőrű kutya. - Az sem lenne hátrány, ha olyat ajánlanátok, amitől az emberek tartanak is, mert hallottam már csodákat bernáthegyiről (na akkor nem vicces, mikor egy csapat gyerek rohan oda és ordítja, hogy "Beethoven").

- Mindenképpen szuka kutyában kellene gondolkodni.

- Tudnátok valamit ajánlani, amely rövid szőrű kutyának is jó lenne téli szálláshelynek?

2015. nov. 9. 23:11
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Bírja.
2015. nov. 12. 09:32
 52/59 anonim ***** válasza:
Miért akarod a rotit kintre? Ugyanakkora szőre van, mint a pitbullnak, ő is fázni fog, legfeljebb nem látod rajta, de az ízületei hamar tönkre fognak menni...a német juhász is közepesen fázó, ő már el van kint, de ha választania kéne, ő is inkább a meleg radiátornál gubbasztana:D
2015. nov. 12. 17:27
 53/59 anonim ***** válasza:
A rotinak tömöttebb a szőre.
2015. nov. 12. 17:55
 54/59 A kérdező kommentje:

Mind a kettőnek kettős szőrzete van .Német juhász hideget meleget bírja, facén felkerestem egy ismerősömet akinek mindig az volt, ö ajánlót egy oldalt.

[link]

roti kicsit fázósabb és a meleget is rosszabbul bírja mint a NJ.

[link]

Ezeket ajánlja:

[link]

2015. nov. 12. 22:11
 55/59 A kérdező kommentje:
A pitnek nincs aljszőrzete és 5mm körüli kb. a bundája.
2015. nov. 12. 22:12
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem Fritz videóit, mert nagyon sok esetben félinformációkkal rendelkezik fajtákról, sőt néha beleesik abba, hogy a sztereotípiákat, tévhiteket ő is komolyan gondolja, de ebben a videóban jól összefoglalta a dolgokat.
2015. nov. 13. 08:00
 57/59 anonim válasza:
Nekünk Tosa Inu-nk van, nem ugatós fajta de van tekintélye. Nekünk nagyon megfelel házőrzésre.
2015. dec. 1. 14:00
 58/59 anonim ***** válasza:
A Komondorban gondolkodj.Családcentrikus,a gazdáját imádja,intelligens,nagytestű és ha jól választod ki betonkemény területőrző.
2015. dec. 4. 00:25
 59/59 A kérdező kommentje:
köszönök mindent, mégis csak egy Komondor lesz. A család mégis szeretne, bocs hogy eddig nem írtam és még egyszer mindent kösz.
2015. dec. 26. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!