Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől pukizik annyit egy bulldog?

Mitől pukizik annyit egy bulldog?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömnek francia bulldogja van és van hogy 5 percenként elereszt egyet :))

Azt mondta hogy ez náluk normális meg ők egyébként is a horkolásról meg a pukikról híresek de nem gondoltam volna hogy ennyit durrant a kis kutya :D

De vajon mitől van ez? A többi kutya miért nem pukizik ennyit? :)

2010. márc. 18. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A boxer is sokat durrant. A miénk még hangosakat is böffent mellé.
2010. márc. 18. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem angol bulldogom van, de nem pukizik 5 percenként, egy nap elereszt kb. 4-5 pukit, de akkor ablakot kell nyitni:D:D gondolom attól is függ, mit eszik a kutya... amúgy nézd meg a bélszerkezetét:)
2010. márc. 18. 18:14
 3/6 Akiteki ***** válasza:
Kutyája válogatja. Nekem minden kutyám ugyanazt eszi, az egyik mégis folyton ereget, a többi meg nem. Makkegészséges amúgy, csak ez a szokása van. Néha lefordulok a székről, mert a lábamnál fekszik és néha csendben kiereszti.
2010. márc. 18. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem Bullterrierem van és néha olyanokat ereszt, hogy olyan érzésem van mintha el akarna gázosítani :D:D
2010. márc. 18. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem fajtafüggő. Valószínűleg olyan kaját kap, ami hajtja, vagy valamilyen bélbaktérium el van szaporodva a beleiben és az okozza a sok bélgázt. Annyi biztos, hogy a túl sok és túl gyakori puki nem normális. Egy egészséges belű kutya ritkán pukizik.
2010. márc. 18. 22:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Most áttértünk egy másik kutyatápra ettől már nem pukizik annyit szerencsére :)
2010. márc. 20. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!