Szerintetek az ivartalanítás megoldás lehet?
A doki a lehető legrosszabb tanácsot adta...
1 éves kora utánra már teljesen ivarérett lesz, és ha most elkezdett szökdösni, akkor addigra a szökés rögzülni fog.
Minél később van ivartalanítva, a rossz szokás annál könnyebben és mélyebben ívódik belé.
Mihamarabb műttesd meg.
DE! Az ivartalanítás önmagában véve nem megoldás.
A szökés okát is fel kéne tárni, és a problémát kezelni kell. A kettő EGYÜTT eredményez megoldást.
Csajozni megy, vagy utánad? Mennyit foglalkozol vele? Mennyit van mozgatva? Mennyit van tanítva (szellemi lefárasztás)?
Az enyém lassan 2 éves. Mi tavasszal akartuk ivartalanítattani, mert január óta ő is rákapott a szökésre (mint a tiéd, szétszedte a kerítést, hiába csinálzuk meg).
Mindig hazajött este enni, jártam vele nagy sétákra, éjszakára megkötöttem, nappal figyeltem, nehogy elmenjen.
Egy hete elszökött, és azóta se jött vissza. Nagyon hiányzik, és bánom, hogy nem tavaly jutott eszembe az ivartalaníttatás. Ha haza is fog jönni, megszökte az elmászkálást, és nem hiszem, hogy ez változni fog.:(
a legjobb idő a 4 illetve a 6 hónapos kor. elég maradi a dokitok:S
Mindig feldühít néhány állatorvos felelőtlensége.
Valamilyen úton-módon megszerezte a diplomáját, utána már csak Népsportot olvas.
Ivarérettség előtt kellene a műtétet elvégezni, amikor a szökdösés még nem vált szokássá.
Keress másik orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!