Nem eszi meg a tápot! Mi a teendő?
Az en kutyam is csinalta teddele a talad te ne legyen csak felig majd fel ira mulva vedd el ezt egy nap 3x ismeteld meg ha nem evett semmit us vedd el ha ehes lesz megeszi
Am az en kutyam a csirkes es lazacos tapot szereti felvaltva adom neki :)
Én nem haragszom. Te fogsz haragudni magadra, majd ha évek múlva előjönnek a nem megfelelő táplálásból adódó problémák, amik a kutyád életminőségét rontják.
A négy nap egyébként nem sok. A legdurvább koplalás, amiről tudok, az tíz nap volt, a legtöbbjük 7-8 körül megunja. Semmi baja nem lesz annyitól. Attól viszont lesz, ha egy életen át válogat, és nem azt kapja, amit kellene, hanem amit hajlandó megenni.
Eléggé válogatós kutyád van, ilyen nincs, hogy ő a főnök.
Figyelj, melyik jobb, hogy egész élete végéig szórakoztok, hogy mikor mit eszik, aztán majd tönkremegy a gyomra, vagy pedig a sarkadra állsz?
Az én kutyám tovább bírta kaja nélkül.
Én azt csináltam amit te, leraktam, ha nem ettem eg 10perc után, akkor felvettem. Először eljátszottam én is, amit te, hogy megsajnáltam. De nem lett változás, és csak szenvedtünk, ugyanis a konzerv kib.szott drága volt, mivel napi 1,5 kellett neki, és nem akartam olcsó használhatatlannal tömni. Tápban Eukanubát vettem.
Még azt megpróbálhatod, hogy meleg vízzel beáztatod neki.
Foga nem fáj amúgy, lehet attól is, bár inkább válogatós ha kiette a húst a rizsből...
Le kell fárasztani, nagyon alaposan, hogy majd'össze essen, de ne engedd hogy bármit is megegyen a földről. Hidd el, hogy éhes lesz, és ha már 6. nap nem lesz energiája, mert annyit mozgott és majd éhen pusztul, na akkor tuti, hogy betúrja az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!