Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek hogy a kutya ne...

Mit tegyek hogy a kutya ne fagyjon meg?

Figyelt kérdés
Elég hűvösök már az éjjelek és a kis kuckójába bármilyen meleg dolgot teszek be, abban a percben kihúzza onnan és cafatokra marcangolja. És valamit ki kellene találnom mert rövid szőrű kutyáról van szó és nem bírja a hideget. Viszont a házba nem jöhet!
2015. nov. 1. 15:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem mehet a garázsba sem mert mindent szétrág. Azt szoktam mondani akinek kutya kell találjon rá időt is és ne utolsó percekben gondolkozzon hogy mit is tegyen vele, vagy hogy más próbálja megoldani a problémát a gazdája helyett, ugyanis a kutya nem az enyém, csak sajnálom, mert látom hogy fázik
2015. nov. 1. 17:19
 12/19 anonim ***** válasza:
30 ezerért fullos hőszigetelt kutyaházat lehet kapni. Ha rövidszőrű kutyám lenne nem sajnálnám tőle, ráadásul elég tartósak az ilyen házak.
2015. nov. 1. 17:55
 13/19 anonim ***** válasza:

Dobermannt a lakásban kell tartani! Ne tegyétek tönkre az ízületeit a kinti tartással! Plusz egyébként is nagyon ragaszkodik a gazdájához, a családjához, ezért is kell bent tartani, azaz kinti-benti tartással.

Nincs aljszőrzete, nem alkalmas a kerti tartásra. Ha nem vagy hajlandó bent tartani, keress neki megfelelő gazdát (dobermann fajtamentés tud segíteni ebben).

Amúgy kutyaiskola, napi nagy séta, feladatozás, testi-szellemi lefárasztás szükséges neki, és határozott nevelés. Gondolom, ezeket nem kapja meg, ezért tesz tönkre mindent. Ez csak rosszabb lesz, ha továbbra is így tartjátok. A dobinak ez sem fizikailag, sem lelkileg nem megfelelő.

2015. nov. 1. 18:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Most látom, nem a te kutyád. Akkor nem neked, hanem a gazdájának szólnak, amit írtam, add át neki.
2015. nov. 1. 18:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Miből látod, hogy fázik a kutya?
2015. nov. 1. 18:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Miből látom? Érdekes kérdés. Amikor éjjel kimegyek összehúzódva reszket, ez csakis a vázás mert nappal nem csinál ilyet
2015. nov. 1. 19:02
 17/19 Szilvi & Argos ***** válasza:
A dobermann MUNKAKUTYA, napi szintű agyi-fizikai lefárasztásra van szüksége és FIZIKAI KONTAKTUSRA a gazdájával!!! Állatkínzás kint tartani télen!!!!
2015. nov. 1. 20:46
 18/19 A kérdező kommentje:
Állatkínzás? Nem ez nem állatkínzás! Viszont nem szép dolog. Köszönöm a válaszokat, de fogalmam nincs mit tehetek, mert nincs a kutyával foglalkozva, semmit sem tud, csak mindent szétrágni és összetörni. Behoznám, de semmi nem maradna ép. És már írtam is, nem az én kutyám.
2015. nov. 1. 21:33
 19/19 anonim ***** válasza:

De, állatkínzás. Az én kutyámat is kint tartották, a hasáról, combjáról lefagyott a szőr, mert a betonon kellett feküdnie éjjel-nappal, télen-nyáron. Az ízületei be voltak gyulladva, és vékony volt, mert felemésztette az összes valaha volt izmát.

Ez bizony állatkínzás.

Amúgy lehet venni hőszigetelt kutyaházat, abba pedig fűtőtestet. Mi is így csináljuk, bár kb. havi 1 alkalommal van kint, amúgy benti:D

2015. nov. 1. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!