Kecskemétiek! Hova viszitek a kutyátokat sétálni?
Van egy lassan féléves kiskutyám, akit 1 hete kezdtem sétálni hordani, de mivel a város szélén lakom, ezért errefele csak erdős-mezős részek vannak, ahol se emberrel, se kutyával nem tudunk találkozni, max kerítésen keresztül látja a kutyákat.
Fontos lenne a szocializációja szempontjából, hogy kutyákkal találkozzunk, de én csak a lakótelepen, a panelok között látok néha kicsi kutyákat sétáltatni, az elég messze van, de ha azon múlna bevinném a városba is.
Ti merre jártok sétálni, ami jó hely?
Tényleg, tudom melyikre gondolsz!
Nem is gondoltam, hogy oda lehet kutyával menni, mások is szoktak ott velük lenni?
Engem főleg kutyatársaság érdekelne.:)
És köszönöm a válaszod!
lehet,furcsa,de én a macskámat szoktam oda vinni sétálni.
Többször is láttam már ott kutyásokat is.Szerencsére a macskámat nem zavarja.Ráadásul tiltó táblát sem láttam ott.
Köszi az eddigi válaszokat nagyon aranyos lehet:D
Nekünk is van egy kiscicánk is, nagyon jól megvannak együtt a kutyával, szóval én csak örülnék, ha még macskával is találkoznánk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!