Milyen kutyát ajánlanátok lakásba?
Én kistestű kutyát ajánlanék.
Ha pedig fajtisztát szeretnél a leggyakoribb: Havanese.
Nekem tacskó keverék van.
Első! Az nem fajtiszta, hanem fajtatiszta. Nem ugyanaz a kettő... a fajtiszta az, amikor egy állatnak ugyanazok a fajok voltak az ősei: kutya, ló, macska stb
Ha pedig fajtatiszta, akkor azonos fajta, pl: westie, tacskó, lipicai a lovaknál, sziámi a macskáknál, stb...
3.mas Te pedig nem segítettél csak kötekszel!
Igen azt tudom, hogy drágább ,de ezért kérdeztem itt.
Utsó vagyok
Kutyát menhelyről,fajtamentéstől,tenyésztőtől vegyél.
Szaporítótól NE.
Szóval a jófogást meg az ilyeneket felejtsd el
Napi 2 sétával például egy kutyát sem ajánlok!
Napi 3 a minimum! Míg kölyök napi 6x is le kell vinni,hogy szobatiszta legyen.Szóval ha suliba jársz jobb lenne nyárra időzíteni a kutyust,hogy abban a 3 hónapban szobatisztává tud tenni.
Nem írtad Te mit tudnál neki nyújtani,mennyi időt szánsz a foglalkozásra,hogy nézne ki egy napod?
Szőrével akarsz e bajlódni vagy sem? Inkább takarítasz,mint sem a szőrrel bajlódsz?
Pedig igaza van a 3-asnak, oké, hogy nem a kérdésre válaszolt, de ha a 2-es olyan okos, hogy egyből 120 ezres kutyákat ajánlgat, akkor tegyen már különbséget a faj és a fajta szavak között....
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Napi 2-3 séta kevés, inkább 4-5 kell. És valami kistestűt válassz, menhelyeken 110%, hogy tudnak segíteni, vannak olyan kutyusok, akiket kifejezetten lakásba ajánlanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!