Kutyaház fűtésére mit ajánlanátok?
Üdv.!
Szóval van egy 100x60-as kutyaházam. Minden fala szigetelt, szóval a hő megtartása nem jelenthet gondot. Amikor építettem arra gondoltam, hogy majd a padlót fogom fűteni infra filmmel (ugye ez elég gyakran használt dolog), de kicsit jobban utánaolvastam, és azt írják, hogy az alulról jövő hő, majd mikor kimegy, a hirtelen hideg nem tesz jót a kutya izületeinek, így ezt nem ajánják, inkább a levegőt kell fűteni kb 10°C-ig. Így fűtés nélkül fejeztem be a házat, de nem bizonyul teljesen jónak mert a kutyánk még így is fázik benne (mikor egyedül van bent). A kérdésem az lenne, hogy nem tudtok e valami mini hősugárzót, vagy valami itthon összerakható fűtést amivel meg lehet oldani? (Sokat kerestem, sajna nem jártam sikerrel, szóval aki tud linkeljen légyszives)
Köszi!
De, csak az a baj, hogy nem csak a szobatisztasággal van gond. Hanem a szőrrel, és az allergiával stb. Nem lakhat állat a házban sajnos.
Nyílván foglalkozok vele,viszem sétálni labda, stb. Meg veszek neki vízállóbélelt ruhát, is majd sétákhoz stb. De ha meg belegondolok, akkor ha be tudnám hozni, akkor a lakásba ülne egész nap, úgyis csak este tudok vele foglalkozni, bárhol lakik.
én ilyet terveztem, gondold át:
két plexilap közé teszem be, ez megy majd a falra vagy a padlóra. 220V, ezért nagyon el kell dugni a kábelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!