Kutyaház fűtésére mit ajánlanátok?
Üdv.!
Szóval van egy 100x60-as kutyaházam. Minden fala szigetelt, szóval a hő megtartása nem jelenthet gondot. Amikor építettem arra gondoltam, hogy majd a padlót fogom fűteni infra filmmel (ugye ez elég gyakran használt dolog), de kicsit jobban utánaolvastam, és azt írják, hogy az alulról jövő hő, majd mikor kimegy, a hirtelen hideg nem tesz jót a kutya izületeinek, így ezt nem ajánják, inkább a levegőt kell fűteni kb 10°C-ig. Így fűtés nélkül fejeztem be a házat, de nem bizonyul teljesen jónak mert a kutyánk még így is fázik benne (mikor egyedül van bent). A kérdésem az lenne, hogy nem tudtok e valami mini hősugárzót, vagy valami itthon összerakható fűtést amivel meg lehet oldani? (Sokat kerestem, sajna nem jártam sikerrel, szóval aki tud linkeljen légyszives)
Köszi!
Én azt javaslom, béleld ki bőven szalmával, az ajtóra pedig tegyél hófüggönyt (ha még esetleg nincs).
A szalmát cseréld, ha átnedvesedik.
#2 pont ilyenre gondoltam, köszönöm! Csak nem talátlam ilyen kis méretűt.
Mindenkinek köszi a választ
Van rajta hófüggöny, meg van bent neki egy takaró (ne tudd meg hogy védi, mintha az élete múlna rajta :D). Sajnos mégis fázik már most is, ami nem jó jel azt tekintve, hogy még csak november eleje van.
Az infrát még átgondolom. Az a baj, hogy elég meredek utólag beépíteni. Nagyon körülményes, mert le kellene szerelnem a tetőt, és úgy tudom megbontani a burkolatot. De azért átgondolom, köszi! :)
Tacskót NEM tartunk kerti kutyaként, nem arra való a szőre!!!!
Ha nem szobatiszta, akkor rendszeresen ki kell engedni, ki kell menni vele, s ha kint ürít, meg kell dicsérni.
Csóri kutya hónapokig csak a kutya házában dekkoljon????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!