Hehe, én is rákerestem, és tényleg :D
Hát kérdező, fogadd el a szomorú tényt, hogy keveréked van :)
Én is rá kerestem.
Az első kép is volt már fent,hogy milyen fajta. Akkor sokan azt mondták vmi csivava mix.
Szerintem csivava-foxi keverék. Persze majd ha felnő akkor lehet megmondani,hogy mi lehet.
De,hogy staffihoz sok köze nincs az is biztos.
Tamás!
FB-on rád kerestem(egyik válaszadó leírta a neved) Mivel nyilvános az adatlapod,látni a képeket.
Fiatal vagy egyedül álló,neked semmilyen kislányod nincs. Kutyáról 5 millió fotó. Amúgy cuki kutyus,semmi szégyenli való nincsen benne!!! Csak ne állítsd azt pl ebrandi-n ,hogy staffordshire terrier.
Te is pontosan tudod,hogy keverék.Némi Staffi vér lehet benne,de nem sok.
Én meglátom egy édes keveréknek nézem.
Amik a többi képeken vannak,gondolom ismerősök kutyái na ők már jobban hasonlítanak Staffihoz,lehet Tk-s is.
De neked sajnos keveréked van.
Még egyszer mondom ne szégyelld csak ne állíts valótlant.
Utolso, nekem irtal? Veletlenul sem vagyok Tamas, mert no vagyok.
Linkeltek a kutyat, es a gazdat, egy ebrandis oldalt. Ott azt irta rola, hogy amstaff. Irtam neki uzenetet, de meg nem valaszolt. Bar lehetetlennek tartom, de ha staffi, nem lesz ilyenunk, mert pici kutyat szeretnenk.
86%-os, nem megy az ertelmezes? Elolvastam a valaszokat, parszor irogattal, csak nem Te vagy a gazda?
Mostmar en is megneztem fbn a csavot, tisztan latszik a szulo "stafikon" hogy szaporitottak, tk-et nemtudom honnan szedted XD
Mindig az vadol a legtobbet aki a felelos. Fura hogy ezerszer leirod h nem szegyen, mintha a tied lenne es vedned.
Szerintem sem szegyen ha kevereked van, az annal inkabb ha szaporitokat tamogatsz.
Nem, nem csak Te lehetsz, de ha rairnek az osszesre szerintem nem lepodnek meg ;)
Az pedig eleg meresz kijelentes hogy nincs gyereke, amirol nem tudsz, nem biztos hogy nincs is.... Kitudja... Ilyet akkor allitanek ha magamrol lenne szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!