Hogyan tanitsam a kutyamat trukkokre?! Es kerlek ne irjatok bunko valaszokat! : )
Tele van a net ilyen videokkal, leírásokkal.
Konkrétan miket tud már a kutya, és mit szeretnél megtanítani neki?
Az "ül!" parancsot úgy is megtudod tanítani a kutyádnak, hogy fogsz egy jutalomfalatot és a feje felé tartod, miközben mondod neki folyamatosan, hogy "ül!". Eleinte sokat fog szaladgálni, majd kifárad és megtanulja, hogyha azt mondod, hogy ül "jutalmat" kap.
De ahogy az első válaszoló írta, igen az internet tele van ilyenekkel.
Az ilyen alapengedelmes dolgokat, mint ül, fekszik, marad stb. a kutyasuliban a legkönnyebb megtanítani. Ott téged tanítanak arra, hogyan tanítsd meg a kutyádnak ezeket, illetve hogyan követeld meg tőle, hogy amit már megtanult, azt meg is tegye.
Itt ezt hosszú lenne leírni, és egyébként is könnyebb mutatni, meg látni, hogy mit hogyan csinálsz, miért nem megy.
Javaslom, iratkozz be a kutyáddal egy alapengedelmességi tanfolyamra.
De például itt van még a feküdj parancs is : [link]
Ugyanazzal a módszerrel van amit én mondtam, de számtalan tippet találsz még az interneten. (2. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!