Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tanitsam a kutyamat...

Hogyan tanitsam a kutyamat trukkokre?! Es kerlek ne irjatok bunko valaszokat! : )

Figyelt kérdés

2015. okt. 29. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Tele van a net ilyen videokkal, leírásokkal.

Konkrétan miket tud már a kutya, és mit szeretnél megtanítani neki?

2015. okt. 29. 18:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Még nem tud egyet se, mar probaltam de nem ment, most egy eves! ☺
2015. okt. 29. 18:10
 3/9 anonim válasza:

Az "ül!" parancsot úgy is megtudod tanítani a kutyádnak, hogy fogsz egy jutalomfalatot és a feje felé tartod, miközben mondod neki folyamatosan, hogy "ül!". Eleinte sokat fog szaladgálni, majd kifárad és megtanulja, hogyha azt mondod, hogy ül "jutalmat" kap.

De ahogy az első válaszoló írta, igen az internet tele van ilyenekkel.

2015. okt. 29. 18:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Es olyat szeretnék peldaul hogy ül fekszik marad normálisan sétaljon pacsi meg ilyesmik
2015. okt. 29. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Az ilyen alapengedelmes dolgokat, mint ül, fekszik, marad stb. a kutyasuliban a legkönnyebb megtanítani. Ott téged tanítanak arra, hogyan tanítsd meg a kutyádnak ezeket, illetve hogyan követeld meg tőle, hogy amit már megtanult, azt meg is tegye.

Itt ezt hosszú lenne leírni, és egyébként is könnyebb mutatni, meg látni, hogy mit hogyan csinálsz, miért nem megy.

Javaslom, iratkozz be a kutyáddal egy alapengedelmességi tanfolyamra.

2015. okt. 29. 18:16
 6/9 anonim válasza:

De például itt van még a feküdj parancs is : [link]

Ugyanazzal a módszerrel van amit én mondtam, de számtalan tippet találsz még az interneten. (2. voltam)

2015. okt. 29. 18:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem baromság a netről szedett trükkökkel tanítani első. Én is próbálkoztam de semmi. Mindig úgy csinálom, hogy végiggondolom a kutya képességét, plusz a célt és kitalálok valami egyedit. Agilityzni is otthon tanult és most még a megyei junior versenyt is megnyertük
2015. okt. 29. 18:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Van amugy egy 9 eves kutyam az harom trukkot tud azt is most tanitottam neki de a kicsinek aki 1 eves nem birom
2015. okt. 29. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Rossz módszerrel próbálod. Én is a kutyasulit javaslom, ahol téged tanítanak meg, hogy hogyan is kell a kutyával eredményesen kommunikálni. Vannak olyan kutyasulik, ahol trükk foglalkozások is vannak.
2015. okt. 29. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!