Lehetséges az hogy pl 2 ugyan olyan marmagasságú kutya közül az egyik ülve mégis magasabb? Az a háta hosszától is függ? (Pl Magyar vizsla, Német juhász)
Előző vagyok:
Marmagasságban igen!
Na, vajon hogyan lehetséges? Ennyire nehéz magadtól rájönni?
Nem lehet, hogy a nyakát nem ugyanúgy tartja? Hogy a mellső lábai nem függőlegesek? Vagy úgy ül, mint a buggyos szoknyás öreg mami (az egyik), a másik pedig szabályosan, pl.?
Nahát de OKOS VAGY TE! Remélem megvan az érettségid...
Ennyi eszem van hogy két egyformán szabályosan ülő kutyáról beszélek... és nem úgy gondoltam hogy az egyik szépen ül a másik meg félig fetreng... De azért kösz az okítást... pancser
Amúgy meg ha ennyire hülye vagy, hogy a kérdést se fogod fel minek VÁLASZOLSZ? AZT KÉRDEZTEM HOGYHA EGY MAGASAK ÁLLVA (SZABÁLYOSAN ÜLNEK) LEHETSÉGES E HOGY MÉGIS MAGASABB EGYIK A MÁSIKNÁL...És hogy ez függ e attól hogy a Német juhász háta esetleg HOSSZABB....
Ui.: Meg is köszöntem volna a válaszodat ha nem ilyen UTOLSÓ SZARHÁZI módon írod.
Hasonlítsd össze a kapott válaszokat, a magadra vett inggel, ill. a saját válaszoddal. Ha megtudtad részben, amit akartál (jelen esetben ötletet) és hasonló jelzőt sem kaptál ahhoz, mint amilyet fogadjistennek írtál...
A különbség annyi, hogy engem cseppet sem zavar a stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!