Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem eszik a kutyám?

Miért nem eszik a kutyám?

Figyelt kérdés
Látszólag semmi baja, orra nedves, láza nincs, teljesen normális. Egyszerűen csak nem akar enni, ami nagyon furcsa mert imád enni, mindig a kajaidő a nap fénypontja nála :) Mi baja lehet? Vagy egyszerűen csak nem éhes?

2015. okt. 25. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Mióta nem eszik?
2015. okt. 25. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
biztos fáj a foga vagy a hasa. majd 1-2 nap múlva már biztosan fog enni újra.
2015. okt. 25. 18:05
 3/6 A kérdező kommentje:
egyelőre csak tegnap nem evett, majd ma kiderül hogy eszik e, ha nem, akkor holnap elvisszük orvoshoz :/ egyébként inni se nagyon iszik, bár nem tudhatom pontosan mer ugye nem látom mindig :/ adtam tegnap is meg ma is neki egy kevés párizsit, azt megette..
2015. okt. 26. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor lehet hogy csak szórakozik veled. Tudja hogy finomabb falazok is vannak nálad. Bár mondjuk nem tudom mit adsz neki, de az én kutyusom tápot kap és nem elég jó neki, szórakozik, virslit akar meg ehhez hasonló finomságokat, de nem fog kapni, majd ha már nagyon éhes lesz akkor kénytelen lesz megennie. Nem szabad hagyni hogy szórakozzon, hogy válogasson. Aztán az is lehet hogy elkapott valami bacit, beteg.
2015. okt. 26. 16:31
 5/6 A kérdező kommentje:
nem hinném hogy szórakozna, általában tápot kap és már 6 éves, csak nem most jött rá ez a szórakozás :D amúgy adtunk neki enni azóta egy keveset és úgynézki nincs nagy baj mer megette :)
2015. okt. 26. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, hát ez a dzórakozás inkább a kölykökre vonatkozik. De örülök hogy már eszik, most am nálunk is ez a probléma.
2015. okt. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!