Barf étrend- Fehérje szükséglet és a hús beszerzése?
" Na egy 10 kilós kutyának a 2%-a 2kg. "
Mikor is tanítják általánosban a százalékszámítást? :))
Kérdező most vegyél egy nagy levegőt és felejts el mindent, amit eddig tudni véltél (amúgy sem volt az igazi).
Leírom neked még egyszer az alapokat,DE a részleteknek nézz utána, azt is leírtam már, hogy hol, mert nem 2 perc és nem 5 szabályos a barfot/preyt megérteni. Ha nincs időd utána nézni és értelmezni rendesen, felejtsd el nem neked való és kész.
1, A kutya aktuális testsúlyának(csak felnőtt esetében kölyökre más vonatkozik) 2-3%-át add neki enni összesen/nap.
2,Ez álljon csontból/csontos húsból és húsos húsból illetve időnként a húsos rész 1/4-t kiválthatod reszelt, darált zöldség/gyümölcs mixxel. Hogy melyik hús mi minden lehet már leírtam korábban keresd vissza, a csirkemellet meg verd már ki a fejedből. A zöldség/gyümölcs kérdést nézd meg, nem írom le az összes létező fajtát, hogy mit lehet és mit nem, és milyen formában.
3, A fehérje számolással neked nincs dolgod. Ismétlem, hogy érthető legyen: a fehérjét neked nem kell számolnod, azt számold, amit leírtam.
4, A barfot/preyt soha nem keverjük táppal, sem egy etetésen belül sem napontként, sehogy.
5, Sajnos a matek tudáson segíteni nem tudunk, mert sem az árakat nem számoltad jól, sem a % számítás nem jött össze, erre kérd meg az egyik családtagodat mielőtt 2 kg h.lyeséget leteszel a kutya elé.
6, Feltétlen lépj be a facebookos barfos csoportba és kezd el elolvasni a dokumentumokat és végig nézni az összes fényképet, olvass utána ennek az etetésnek a neten, mert ennyi információ alapján és ilyen zavart felfogással ezt csak elszúrni fogod!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!