Segítségre lenne szükségem SOS?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy költözés miatt új gazdát keresünk az egyik kutyánknak. A költözés hónapokon belül. 1 éves zsemle színű kan kutya. Szeretnénk neki szerető segítő új gazdit keresni. Akinek felkeltettem az érdeklődését jelentkezzen: cicus2@indamail.hu segítségüket előre is köszönöm.
S.O.S.
2010. márc. 17. 11:53
2/13 A kérdező kommentje:
Pest megye- Erdőkertes.
2010. márc. 17. 12:12
3/13 A kérdező kommentje:
Újpesttől 40 perc.
2010. márc. 17. 12:12
4/13 anonim válasza:
Kis vagy nagy testű a kutyus?más kutyákkal hogy jön ki?
5/13 anonim válasza:
Kicsit bővebb infot kérünk róla (méret, cicát, másik kutyát, gyereket mennyire bírja, pórázhoz szokott-e, kinti vagy benti volt-e eddig, szökős-e vagy jól nevelt, szőre nyírást igényel-e, stb.), esetleg egy fényképet..., meg tudok kérdezni néhány ismerőst, szomszédot.
6/13 A kérdező kommentje:
1 év körüli, póráz nem volt még rajta, kinti kutya mivel kertes ház, cicákat illetve kutyát játszótársnak tekinti. A szőre vágást nem igényel, gyerekekkel mint minden kutya esetében szülő az legyen jelen. Játékos. Egészséges, beteg nem volt még. Kis termetű kb: 1- fél méter hosszú lehet, fél méter magas kb. Ő még kölyöknek számít így oda szokik bárhova. Fényképet jelenleg nem tudok feltenni mert nincs hozzá kábel amivel a telefonról fel tudnám tenni sajnos.
2010. márc. 17. 13:26
7/13 A kérdező kommentje:
szökni nem szökött, másik kutyát pedig játszótárnak tekint.
2010. márc. 17. 13:27
8/13 anonim válasza:
egy képet tudsz mutatuni :) ?
bár én nem hiszem ,hogy befogadhatom :( mert van kutyusom
de testvérem szeretne kutyust ;)
9/13 A kérdező kommentje:
sajnos nincs még képem mert el kell kérnem a tesómtól az USB kábelt.
2010. márc. 19. 13:32
10/13 anonim válasza:
Ezt most kérdezed, vagy mondod? Így nagyon nehéz gazdát találni egy kutyának, ha nem adod meg, hogy hol laksz, mert lehet, hogy nekem pont kéne egy kutya, de te kötegyáni vagy én meg Batén lakom. Esetleg, ha nem keverék, akkor a kutya fajtáját is leírhatnád.
ui: A "S.O.S." a beceneved?
Kercza a tapír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!