Van itt kutya kiképző? Segítségre lenne szükségem.
Szia csakkitti!
Hol lehet ilyen tanfolyamon részt venni? Menni idő és kb.
mennyibe kerül? Előre is köszi
Én ezek közül voltam a kiképzésvezetői I-en: [link]
ezzel már lehet megfigyelőként/segítőként kijárni a kutyás tanfolyamokra, a II már gyakorlati képzés, ha az is megvan, lehetsz csoportvezető, de mint mindenben, itt is a gyakorlat a fontosabb, mint az elmélet.
Most hétvégén lesz ösztönkezelési szeminárium, én arra is megyek.
Egyébként úgy tudom a MEOE is csinál ilyeneket, biztos, hogy azok is jók, csak én kifejezetten Tükör módszert akartam tanulni, nem is azért, mert annyira szeretnék Tükör kiképző lenni, inkább a saját kutyámmal való problémáim megoldása miatt akartam egy kis elméleti képzést is a gyakorlati mellett. De volt itt olyan is, aki élete első kutyájának a megvásárlása előtt jött el, hogy megismerje a fajt, mielőtt összeköti vele az életét, az ilyet nagyon tisztelem. Bár csak nekem is lett volna ennyi eszem, mielőtt kutyát vettem, akkor nem lenne ennyi megoldandó feladat most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!